Ελλάδα

Μαίρη Παναγάκου: Γροθιά στο στομάχι η εξομολόγηση για τον γιο της – «Τον έντυσα γαμπρό στην κηδεία»

Πολύ δύσκολες ώρες περνά η τηλεοπτική μαγείρισσα Μαίρη Παναγάκου, καθώς ο 43χρονος γιος της, Αντώνης, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στην Σπάρτη, το μεσημέρι της Τετάρτης (15/2) σε κλίμα πένθους και οδύνης.

Λίγα 24ωρα μετά, η Μαίρη Παναγάκου μίλησε στη «Secret», με τα λόγια της να «ραγίζουν» καρδιές.

Η ίδια τόνισε ότι ο γιος της φοβόταν για τη ζωή του και αποκάλυψε τι της είπε την τελευταία φορά που μίλησαν στο τηλέφωνο.

«Δυστυχώς, οι καλοί δεν επιβιώνουν. Σε αυτή τη χώρα η αναξιοκρατία βασιλεύει. ∆εν τον κήδεψα στον Κότρωνα, αλλά στη Σπάρτη, γιατί φοβόμουν µη βανδαλίσουν το μνήμα του. Ο γιος µου θέλησε να κάνει την ανατροπή και να κάνει πράγματα που θα βοηθούσαν περισσότερο τα παιδιά του χωριού», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήθελε να συμμαζέψει τις εκκλησίες, µε τις οποίες του άρεσε πάρα πολύ να ασχολείται. Έγινε επίτροπος των εκκλησιών και δώρισε το πνευματικό κέντρο, που ήταν ιδιωτική δωρεά τελείως, ώστε να μπορούν τα παιδιά του χωριού, μετανάστες τα περισσότερα, να έχουν κάποια δυνατότητα για περισσότερη μόρφωση».

«Ο Αντώνης φοβόταν για τη ζωή του, φοβόταν και για εμένα. Φοβόταν ότι μπορεί να πετάξουν κάτι μέσα στον χώρο µας και να µας ενοχοποιήσουν. ∆εν μπορούσε να περάσει από έναν συγκεκριμένο χώρο, όπου όλοι αυτοί οι κουτσομπόληδες μονίμως όλη μέρα έκαναν σχέδια και έβγαζαν αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν εναντίον µου και εναντίον του Αντώνη και πώς θα µας κάνουν μεγαλύτερη ζημιά. Μόνο µε εμάς ασχολούνταν», συμπλήρωσε.

Η τελευταία τους επικοινωνία

Στη συνέχεια, η Μαίρη Παναγάκου αναφέρθηκε στη τελευταία φορά που μίλησε με τον γιο της. «Τελευταία φορά μίλησα μαζί του τη Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι. Μου είπε ότι ήθελε ένα σάντουιτς. Του το έφτιαξα και το έφαγε. Καθάριζε το σπίτι του και έβγαλε πολλά σκουπίδια. Τον ρώτησα αν θα βάλει πλυντήριο και µου είπε “ίσως αύριο”. Στη συνέχεια του είπα: “Φεύγω, Αντώνη, και θα έρθει σε λίγο ο κύριος Νίκος να καθίσει μαζί σου”. Μου είπε ότι δεν χρειάζεται να έρθει».

«Πιστεύω ότι ο Αντώνης τα είχε οργανώσει όλα. Την ώρα που γύριζα από το Γύθειο µε πήρε τηλέφωνο κάποιος και µου είπε ότι μόλις τον είχε πάρει τηλέφωνο και του είπε “αντίο” και ότι άκουσε τον πυροβολισμό. ∆εν μπόρεσα να τον δω, γιατί ήταν χτυπημένος στο κεφάλι, δεν θα το άντεχα», εξομολογήθηκε.

Συντετριμμένη, είπε επίσης: «Τον έντυσα γαμπρό στην κηδεία. Όλα ήταν άσπρα, πολλά λουλούδια, και μοιράστηκαν κουφέτα και γλυκά. Μέσα σε δύο μήνες έχασα όλη µου την οικογένεια. Ο σύζυγός µου πέθανε στις 8 Δεκεμβρίου του 2022 έπειτα από μια 18χρονη, επώδυνη ασθένεια, εγκεφαλικά και καρκίνο. Αμέσως πέθανε ένας αδελφικός του φίλος από ανακοπή και σε λίγες μέρες και η άλλη επίτροπος που ήταν μαζί, από καρκίνο. Όλα είναι βαριά, δεν μπορώ να τα αντέξω».

Τέλος, προειδοποίησε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να δικαιωθεί η μνήμη του γιου της.

«Εγώ έχω σκοπό να αποκαλύψω και να τιμωρηθούν όσοι τον πίκραναν και τον εξώθησαν σε αυτή την ενέργεια. Αυτό για τη μνήμη του, καθώς ήταν έντιμος άνθρωπος. Ο Αντώνης θεωρώ ότι τα είχε ετοιμάσει όλα από τις 9 Φεβρουαρίου, όταν πήγε να βρει το δίκιο του στο Πρωτοδικείο Γυθείου για μια υπόθεση στην οποία είχε αθωωθεί και εγκαλούσε 9 κατηγορουμένους για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση».

«Ο πρόεδρος των πρωτοδικών, αντί να ασχοληθεί µε τις κατηγορίες εναντίον τους, µε την τεχνική του συνηγόρου οδηγήθηκε στο να επανεξετάσει την αθωωτική απόφαση υπέρ του Αντώνη. Αυτό τον έκανε να εκραγεί στο δικαστήριο, αντιλαμβανόμενος την αδικία και την κακή διεξαγωγή της δίκης, και απευθύνθηκε προς τον πρόεδρο και τον συνήγορο ζητώντας τους δικαιοσύνη. Στη μνήμη του γιου µου, θα παλέψω να αλλάξουν κάποια πράγματα σε αυτόν τον τόπο, ώστε η θυσία του να µην πάει χαμένη», κατέληξε.

πηγή: creta24

mairi-panagakoy-grothia-stomachi-exomologisi-ton-gio-tis-ton-entysa-gampro-stin-kideia/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button