Ελλάδα

Μεθώνη: Κανένα ίχνος του αγνοούμενου ζευγαριού – «Ούτε το αυτοκίνητό τους δεν έχει βρεθεί»

Κανένα ίχνος ζωής του ζευγαριού των Αμερικανών από τη Μεθώνη, του 83χρονου Ντέιβιντ Ρόμπινσον και της σύζυγου του, Λουκρητίας Ρόμπινσον, δεν έχει βρεθεί από τον Ιανουάριο που δηλώθηκε η εξαφάνισή τους από την κόρη τους.

Σύμφωνα με φιλικά πρόσωπα της οικογένειας, η Julianna Robinson, η κόρη τους έχει ξεκινήσει να κινεί τις διαδικασίες για τη διαθήκη των γονιών της ενώ οικογενειακός φίλος του ζευγαριού μιλά στο protothema.gr.

«Ούτε το αυτοκίνητό τους δεν έχει βρεθεί μετά από τόσο καιρό . Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι πρέπει να έβαλαν τέλος στη ζωή τους και να είναι κλεισμένοι μέσα στο αμάξι σε κάποιο απόμερο σημείο.Από ότι μαθαίνω οι έρευνες συνεχίζονται από τους άνδρες της ΕΜΑΚ χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα . Το σπίτι τους , στο χωριό είναι κλειστό ενώ η κόρη τους η οποία ζει στην Αμερική από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για αυτοκτονία, δεν πιστεύει ότι είναι ζωντανοί. Είναι πολλές οι μέρες που είναι εξαφανισμένοι, δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής και σβήνουν οι ελπίδες μας…»

Μάλιστα, ο ίδιος είχε μιλήσει από την πρώτη στιγμή στο protothema.gr για την εξαφάνιση του ζευγαριού και είχε εκφράσει τους φόβους του για την τύχη τους αλλά και το σημείωμα που άφησαν οι δύο γονείς για να το διαβάσει η κόρη τους, πάνω στο τραπέζι του σπιτιού, πριν εξαφανιστούν.

«Ανησυχώ για την τύχη των δύο αγαπημένων φίλων μου. Ο Ντέιβιντ και η Λουκρητία είναι από τα πιο αγαπημένα κι ερωτευμένα ζευγάρια που έχω δει ποτέ, γεμάτοι όρεξη για ζωή. Τους θαύμαζα γιατί παρά τη προχωρημένη τους ηλικία, άφηναν ζωντανή τη φαντασία τους,έκαναν διάφορα πράγματα μαζί. Όταν όμως η Λουκρητία παρουσίασε μια σπάνια παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό της, την έκανε να λυγίσει ψυχολογικά και την ίδια και τον άντρα της. Παρουσίασε κινητικά προβλήματα η γυναίκα και είχε και άνοια. Θέλω να σας πω, ότι η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα πάνω στο τραπέζι όπου οι δύο γονείς απευθύνονταν προς την κόρη τους. Στο σημείωμα έγραφαν: ”Θα σε αγαπάμε παιδί μου και να μην στεναχωριέσαι…”».

Το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει την Αμερική και έμενε χρόνια σε δικό του σπίτι στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης. Είχαν αποκτήσει φιλικές σχέσεις και με αρκετούς από τους μόνιμους κατοίκους.Φίλη τους από την περιοχή είναι και η γυναίκα που δήλωσε την εξαφάνισή τους.στις 6 Φεβρουαρίου στο Α.Τ της Καλαμάτας κι η οποία τους αναζητά τηλεφωνικά από τις 23 Ιανουαρίου.Η γυναίκα όσες φορές και αν τους κάλεσε δεν κατάφερε να τους εντοπίσει με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με την κόρη τους.Οι δυο τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δήλωση εξαφάνισης.

Για τον 83χρονο Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον και την 80χρονη σύζυγό του Λουκρητία Ρόμπισον έχει σημάνει και Silver Alert.

Ο 83χρονος David Harrison Robinson και η 80χρονη σύζυγός του, Lukretia Robinson έφυγαν από το σπίτι τους, στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης του δήμου Πύλου Νέστορος στην Μεσσηνία, με το αυτοκίνητό τους μάρκας OPEL AGILA DIESEL 1300, μοντέλο 2009, χρώματος μπλε ελεκτρίκ, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΜΤ7738. Πιθανός προορισμός τους ήταν η Μονεμβασιά.

Ο David έχει λευκά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,85μ και είναι αδύνατος. Φοράει καπέλο με μεγάλο γείσο. Η Lukretia έχει γκρίζα μαλλιά (φοράει περούκα), καστανά μάτια, ύψος 1,50μ και είναι αδύνατη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ειδοποιήθηκε από την οικογένειά τους το απόγευμα της 08/02/2023 και ενεργοποίησε Silver Alert. Η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

πηγή: creta24

methoni-kanena-ichnos-agnooymenoy-zeygarioy-oyte-to-aytokinito-toys-vrethei/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button