Ελλάδα

Μπλακ άουτ στην Αλεξανδρούπολη- Διασωληνωμένος ο χειριστής που χτύπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, οδηγός οχήματος που «χτυπήθηκε» από ρεύμα υψηλής τάσης.

Πρόκειται για έναν 48χρονο χειριστή γερανοφόρου οχήματος βαρέου τύπου, ο οποίος περίπου στις 2 το μεσημέρι και ενώ εργαζόταν στην κατασκευή FSRU στην περιοχή Απαλού στην Αλεξανδρούπολη καθώς έκανε όπισθεν το μηχάνημα, χτύπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης με αποτέλεσμα ο ίδιος να πάθει ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με το evros-news.gr υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες ο γερανός που ξεφόρτωνε μεταλλικούς σωλήνες σε ένα σημείο το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά τα καλώδια της ΔΕΗ, τα χτύπησε και από την ηλεκτροπληξία που προκλήθηκε πήρε φωτιά.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι συνάδελφοι του χειριστή, οι οποίοι τον απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του.

 Μπλακ άουτ στην Αλεξανδρούπολη- Διασωληνωμένος ο χειριστής που χτύπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια Facebook Twitter
Φωτ.: evros-news

Στη συνέχεια τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο ΠΓΝΑ. Αμέσως μετά ξέσπασε πυρκαγιά η οποία κατέκαψε ολοσχερώς το μηχάνημα.

Στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση τρία οχήματα της πυροσβεστικής και 6 πυροσβέστες.

Το περιστατικό δημιούργησε μπλακ -άουτ στη μισή σχεδόν Αλεξανδρούπολη προκαλώντας εκατοντάδες εγκλωβισμούς ανθρώπων σε ασανσέρ. Η επιχείρηση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

 Μπλακ άουτ στην Αλεξανδρούπολη- Διασωληνωμένος ο χειριστής που χτύπησε σε ηλεκτροφόρα καλώδια Facebook Twitter
Φωτ.: evros-news

https://www.lifo.gr/now/greece/mplak-aoyt-stin-alexandroypoli-diasolinomenos-o-heiristis-poy-htypise-se-ilektrofora

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button