Ελλάδα

Μπόρις Κλέιμαν: Στα γυναικεία κρατητήρια για λόγους ασφαλείας – Τι θα υποστηρίξει για τον βιασμό

Την ώρα που ο Μπόρις Κλέιμαν ετοιμάζει με τον δικηγόρο του την απολογία του καθώς σήμερα οδηγειται στον ανακριτή, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τι συνέβη στο κλάμπ του Κολωνακίου, αλλά και έξω απο αυτό, το ξημέρωμα της Τρίτης που οδήγησε τον 33χρονο στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ κατηγορούμενο για τον βιασμο της 17χρονης μαθητριας απο το Βέλγιο.

Όπως υποστήριξε ο συμπαίκτης του πρώην παίκτη της ΠΑΕ Βόλος, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, σε προσωπα του περιβάλλοντος του, οι δυο συμπαίκτες την Δευτέρα, είχαν ρεπό και έφυγαν άπο τον Βόλο για την Αθήνα κρυφά καθώς την επόμενη ημέρα είχαν στις 17:30 προπονηση και έπρεπε να βρίσκονται στην πρωτευουσα του νομού Μαγνησίας. Όπως είπε ο 26χρονος Πορτογάλος στόπερ, διασκέδαζαν στον πριβέ χώρο του κλαμπ της οδού Σκουφά,όταν κάποια στιγμή εμφανίστηκε το κορίτσι με μια μεγάλη παρέα, όπως είπε, περίπου 8-9 άτομα μαζί και μια φίλη της και πηγαινοέρχονταν στο πριβέ.

Οι μαθήτριες απο το Βέλγιο, έκατσαν με τους ποδοσφαιριστές, έκαναν, όπως ειπε ο Εσκοβάλ, πλάκα, όλα εδειχναν να κυλούν ομαλά και δεν πίστευε οτι το σκηνικό θα εξελιχθεί έτσι. Λίγη ώρα αργοτερα και χωρις, οπως ειπε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, να εχει καταλάβει το παραμικρο, οι κοπέλες έχοντας πιει, φεύγουν και πηγαίνουν στο ξενοδοχείο ενω ανέφερε οτι έφυγε και η παρέα τους.

Οι παίκτες έκατσαν άλλες δυο ώρες και τη στιγμή που έβγαιναν έξω για να πάρουν ταξί, τους περιμεναν οι μαθητές στην είσοδο του καταστήματος. Όπως είπε ο Εσκοβάλ, ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του club οτι οι νεαροί Βέλγοι τους προκαλούσαν για να δημιουργήσουν επεισόδιο και μάλιστα τους φώναζαν «βγείτε έξω».

Ο ένας μαθητής, πλησίασε τον Κλέιμαν, τον έσπρωξε, ο 33χρονος ανταπέδωσε με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να καταλήξουν στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, οπου λίγη ωρα αργότερα η μαθήτρια θα αναγνώριζε στο πρόσωπο του τον ανθρωπο που κατηγγειλε ως τον βιαστη της.

Όπως λένε «πηγές» στο protothema.gr, το λάθος των δυο παικτών, ήταν οτι ναι μεν, ο Κλέιμαν και ο Εσκοβάλ είχαν ρεπό, όμως αυτο που συνηθίζεται ειναι οι παίκτες να πηγαίνουν κάποιες κοντινές εκδρομές στο Πήλιο ή τη Λάρισα έτσι ώστε να μην εξαντλούνται και να ειναι σε φορμα την επόμενη ημέρα της προπόνησης. Αυτοί οι δύο έφυγαν αθόρυβα δίχως, κανένας να γνωρίζει ότι πήγαν στην Αθήνα και αυτό που λένε είναι οτι σίγουρα πίστευαν οτι αυτη η κρυφη απόδραση και η διασκέδαση στο Κολωνάκι, δεν θα γινόταν αντιληπτή απο κανέναν.

Ο Πορτογάλος στόπερ μετέβη χθες, Μεγάλη Τετάρτη, στον Βόλο οπου συζήτησε τη διακοπή του συμβολαίου του, μετά την απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, να τους «ξηλώσει» ενώ σήμερα πληροφορίες λένε ότι θα βρίσκεται απο νωρίς το πρωί στην Αθηνα ως μαρτυρας.

Στα γυναικεία κρατητήρια

Την ίδια ώρα ο 33χρονος κατηγορούμενος κρατείται στα γυναικεία κρατητήρια του 7ου οροφου του μεγάρου της ΓΑΔΑ για λόγους ασφαλείας. Το ενδεχόμενο να δεχθει επίθεση απο συγκρατουμένους του ήταν ορατό και αυτός ήταν και ένας φόβος που εξέφρασε και ο ίδιος καθώς το αδίκημα για το οποιο κατηγορείται, ο βιασμός ενος ανήλικου κοριτσιού, ειναι βαρύ και ατιμωτικό και συνηθως αυτές οι πρέξεις δεν μένουν «ατιμώρητες» απο τους ίδιους τους συγκρατουμένους.

Αυτό που θα υποστηρίξει, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ότι ο ίδιος δεν έπραξε το παραμικρό σε βάρος της 17χρονης μαθήτριας, είναι αθώος, και μάλιστα επικαλείται και τις κάμερες του καταστήματος προκειμένου, όπως λέει, να δείξουν όλο το σκηνικό για να έχουν εικόνα οι αρχές.

Την ίδια ώρα η σύζυγος του Κλέιμαν, λένε οι πληροφορίες του protothema.gr, αναμένεται να βρεθεί μέσα στις επόμενες ώρες στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τον δικηγόρο του συζύγου της και να πάρει το παιδί της. Όπως λένε οι ίδιες «πηγές», η γυναίκα που βρισκόταν στο Ισραήλ με τα άλλα δυο παιδιά της, ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ για τη σύλληψη του άνδρα της και στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με την ομάδα και δικηγόρο για να δει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό αν θα παραστεί σήμερα στο δικαστήριο όπου θα αποφασιστεί αν ο ποδοσφαιριστής θα προφυλακιστεί ή όχι, στο πλευρό του συζύγου της, ή θα πάρει το παιδί της και θα επιστρέψει στην πατρίδα της, το Ισραήλ, όπου από εκεί θα αποφασίσει για τις επόμενες κινήσεις της. Η σύζυγος του Κλέιμαν είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, δεν έχει επαφή με κανέναν, ενώ έχει φροντίσει να κλείσει και τους λογαριασμούς που διέθετε στα social media.

https://creta24.gr/mporis-kleiman-sta-gynaikeia-kratitiria-logoys-asfaleias-ti-tha-ypostirixei-ton-viasmo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button