Ελλάδα

Μύκονος: Αστυνομικός κατηγορείται ότι ειδοποιούσε καταστηματάρχες πριν από ελέγχους

Αποκαλυπτικά SMS αστυνομικού προς επιχειρηματίες στην Μύκονο πριν από ελέγχους αρμοδίων υπηρεσιών, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με το MEGA αστυνομικός της Μυκόνου έστελνε μηνύματα σε καταστηματάρχες για να τους ειδοποιήσει για ελέγχους.

Όπως αναφέρθηκε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. έχει σχηματίσει δικογραφία εις βάρος αστυνομικού που υπηρετεί στη Μύκονο-δεν διευκρινίζεται αν μένει μόνιμα ή υπηρετεί τους καλοκαιρινούς μήνεςγιατί, σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν επιβεβαιωθεί μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, φέρεται να έστελνε μηνύματα σε υπό έλεγχο επιχειρηματίες πως επίκειται έλεγχος από τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός,  φέρεται να βρέθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό στο σπίτι του και φέρεται να επιχείρησε να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας πως ήταν χρήματα συγγενικού του προσώπου που λειτουργεί ως τροφοδότης καταστημάτων στην Μύκονο. Σημειώθηκε επίσης πως ο εν λόγω αστυνομικός, προερχόμενος από την Βόρεια Ελλάδα, για τον οποίο έχει σχηματιστεί δικογραφία, είχε εμπλοκή σε υποθέσεις διαφθοράς. 

Υπενθυμίζεται πως η Μύκονος έχει βρεθεί στο επίκεντρο της επικαιρότητας το τελευταίο διάστημα μετά την «μαφιόζικη» επίθεση στον αρχαιολόγο Μανώλη Ψαρρό, ενώ μια μια οι αποκαλύψεις προκαλούν αντιδράσεις. Όπως για παράδειγμα μια πρόσφατη εικόνα από την παραλία Πάνορμος στη Μύκονο, με έναν τεράστιο φράχτη δίπλα στη θάλασσα

Ο υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας Σκρέκας αναφερόμενος στη Μύκονο είχε δηλώσει πως «οι πολεοδομικές αυθαιρεσίες θα ελέγχονται με τη βοήθεια της τεχνολογίας».

Μύκονος: Βαρύ πρόστιμο και εντολή για κατεδάφιση αυθαίρετων

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα θυροκολλήθηκε πρωτόκολλο κατεδάφισης για αυθαίρετες κατασκευές σε beach bar στην παραλία Ψαρού στη Μύκονο. Το πρωτόκολλο εκδόθηκε σε συνέχεια ελέγχων και αυτοψιών που πραγματοποίησαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος του υπουργείου Περιβάλλοντος στο διάστημα από 4 έως 11 Απριλίου. Ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα προσφυγής εντός δέκα ημερών κατά της απόφασης κατεδάφισης.

https://www.lifo.gr/now/greece/mykonos-astynomikos-katigoreitai-oti-eidopoioyse-katastimatarhes-prin-apo-eleghoys

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button