Ελλάδα

Νέα Ιωνία: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 39χρονου στην καφετέρια

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του υδραυλικού στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία στα τέλη Φεβρουαρίου, βλέπει το «φως» της δημοσιότητας. 

Κατά τη διάρκεια του συμβάντος με τους πυροβολισμούς στις 22 Φεβρουαρίου υπήρξε καυγάς μεταξύ μελών δύο αντίπαλων συμμοριών που οδήγησε στο να βγουν όπλα και να τραυματιστεί θανάσιμα ο 39χρονος θαμώνας της καφετέριας. 

Στα πλάνα που δημοσιεύει το Mega, φαίνονται επτά άτομα της συμμορίας με τ΄όνομα «Lions» να κάθονται στον χώρο vip του καταστήματος και να συζητούν με τον ιδιοκτήτη σχετικά με κάποιο επεισόδιο που είχε λάβει χώρα την περασμένη μέρα. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μπήκε στον χώρο ένας άλλος άνδρας, μέλος αντίπαλης συμμορίας, ο οποίος ρώτησε τους παριστάμενους τι κάνουν. Ο άνδρας, κατά τον τηλεοπτικό σταθμό φαίνεται πως ήταν σε κατάσταση μέθης και μίλησε άσχημα

Το άτομο αυτό καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον 39χρονο, πριν σηκωθεί και καυγαδίσει με τα μέλη της άλλης συμμορίας. 

Κατά τη διάρκεια της διένεξης, έπεσαν πυροβολισμοί και ο υδραυλικός δέχθηκε δύο σφαίρες. 

Δύο συλλήψεις

Σημειώνεται πως για την υπόθεση έχουν γίνει δύο συλλήψεις, ενός 23χρονου και ενός 33χρονου, με τον δεύτερο μάλιστα να παρουσιάζεται αυτοβούλως στις Αρχές. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ το πρωί της Δευτέρας «παρουσιάστηκε αυθορμήτως 33χρονος αλλοδαπός στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της Δ.Α.Α. και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος για συνεργεία στην ανθρωποκτονία 40χρονου που είχε διαπραχθεί βραδινές ώρες της 21-2-2023 εντός καταστήματος στη Νέα Ιωνία».

Ο 23χρονος είχε συλληφθεί στις 20 Μαρτίου στην περιοχή της Κυψέλης καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

https://www.lifo.gr/now/greece/nea-ionia-binteo-ntokoymento-apo-ti-dolofonia-toy-39hronoy-stin-kafeteria

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button