Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Εντοπίστηκε η 14χρονη που έπεσε θύμα μαστροπείας – Καταθέτει στο Ανηλίκων

Εντοπίστηκε και καταθέτει στο Ανηλίκων η 14χρονη που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και φιλοξενείται σε δομή στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, το ανήλικο κορίτσι αναμένεται να μιλήσει στις αρχές για την υπόθεση μαστροπείας σε βάρος της.

Το άτυχο παιδί φέρεται να έχει πέσει θύμα ενός 29χρονου ο οποίος και έχει συλληφθεί. Στο μεταξύ, συνελήφθησαν και δύο Έλληνες 24 και 25 ετών που κατηγορούνται ότι συνευρέθηκαν με την ανήλικη, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι.

Πώς εντόπισαν τους συλληφθέντες οι αρχές

Η 14χρονη έμενε σε ίδρυμα φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη από όπου και έφευγε, κατά διαστήματα, ενώ αργούσε να επιστρέψει. Αυτό έκανε τους κοινωνικούς λειτουργούς να υποψιαστούν πως κάτι συμβαίνει.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αρχές έφτασαν στα ίχνη των συλληφθέντων μετά από καταγγελία που έκανε η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος, μόλις ενημερώθηκε ότι η ανήλικη είχε γνωρίσει έναν άνδρα και βρισκόταν ερωτικά μαζί του.

Ύστερα από συνεννόηση με τη 16χρονη αδελφή της, η οποία επίσης μένει στην ίδια δομή, ερευνήθηκε το κινητό της και έτσι κλείστηκε ραντεβού-παγίδα με τον 29χρονο για την περιοχή της Αγίας Μαρίνας. Εκεί οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.

Η 14χρονη μαθήτρια επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας χθες το πρωί αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Πλέον, όπως προαναφέρθηκε, έχει εντοπιστεί και καταθέτει στις αρμόδιες αρχές για την υπόθεση.

πηγή: lifo

now/greece/nea-smyrni-entopistike-i-14hroni-poy-epese-thyma-mastropeias-katathetei-sto-anilikon

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button