Ελλάδα

Νέα υπόθεση revenge porn: Τρομοκρατούσε 40χρονη με βίντεο προσωπικών της στιγμών – «Με απείλησε με καραμπίνα»

Νέα υπόθεση revenge porn έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με θύμα μια 40χρονη δημόσια υπάλληλο, η οποία καταγγέλλει ότι πρώην σύντροφος της την απειλούσε πως θα ανεβάσει στο Διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές της στιγμές.

Η γυναίκα  υποστηρίζει ότι το 2021 ο 48χρονος, με τον οποίο διατηρούσε σχέση, έστειλε μήνυμα στον σύζυγό της, με το οποίο τον ενημέρωνε για την απιστία της κι ότι θα ανέβαζε ροζ βίντεο 12 λεπτών με πρωταγωνίστρια την ίδια στο Ίντερνετ. «Κάνε λίγη υπομονή και σε λίγες ημέρες θα το δεις στο διαδίκτυο. Δεν έχετε ιδέα τι σας περιμένει», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα.

Με απείλησε με καραμπίνα για να μη χωρίσουμε

Τα μηνύματα δε σταματούσαν και η 40χρονη ζούσε όπως περιέγραψε στη μήνυσή της ζούσε σε καθεστώς τρόμου. «Η υπόθεση αυτή μου έχει δημιουργήσει μεγάλη ψυχολογική πίεση και μου έχει δημιουργηθεί ο τρόμος της έκθεσης της προσωπικής μου ζωής στο διαδίκτυο. Το βίντεο αυτό, αν υπάρχει, δεν έχει γυριστεί με τη συγκατάθεσή μου. Ο συγκεκριμένος άνδρας έφθασε στο σημείο να με απειλήσει ακόμα και με καραμπίνα προκειμένου να μη χωρίσουμε».

«Είχε μια έντονη μεθοδικότητα, η οποία προκαλεί τρόμο, μπορώ να πω, γιατί ήταν πολύ έξυπνες και μεθοδευμένες οι κινήσεις του. Χρησιμοποιώντας τηλέφωνο πακιστανού υπηκόου μπορέσαμε να αποδείξουμε και θα αποδείξουμε, ότι αυτός ήταν ο δράστης, ο οποίος και έστελνε τα απειλητικά μηνύματα και απείλησε ότι θα διαρρεύσει στο διαδίκτυο το 12λεπτο βίντεο», σχολίασε στο Star o δικηγόρος της 40χρονης.

Από την πλευρά του ο 48χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως η απόφαση για τον χωρισμό ήταν δικιά του. «Δεν είχα σκοπό να διαλύσω τον γάμο της, γιατί δεν είχα σκοπό να διαλύσω τον δικό μου γάμο», είπε.

πηγή: creta24

nea-ypothesi-revenge-porn-tromokratoyse-40chroni-vinteo-prosopikon-tis-stigmon-me-apeilise-karampina/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button