Ελλάδα

Νεκρό βρέφος: Το γέννησε στο μπάνιο του σπιτιού της – Τα νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση της 38χρονης γυναίκας από τη Λάρισα, η οποία εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους, αιμορραγία και σηψαιμία, ενώ το μωρό της βρέθηκε νεκρό σε χωράφι.

Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα σήψης, ενώ οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι μόλις είχε γεννήσει. Την ρώτησαν για την εγκυμοσύνη αλλά εκείνη το αρνούταν, οι εξετάσεις της όμως έδειξαν άλλα. Παράλληλα, παρατήρησαν ότι η αποκοπή του ομφάλιου λώρου δεν είχε γίνει με ιατρική πράξη.

Στις 8 Μαρτίου, η 38χρονη, που ήταν περίπου 28 με 30 εβδομάδων, γέννησε το μωρό στο μπάνιο του σπιτιού της και στη συνέχεια το πέταξε σε κάδο σκουπιδιών. Οι δικοί της το πήραν και το έθαψαν σε ένα οικόπεδο τους, περίπου 2 χλμ. μακριά από το σπίτι τους.

Οι αστυνομικοί, χθες το απόγευμα, πήγαν στο σημείο μαζί με τους συγγενείς της κοπέλας και ξέθαψαν το έμβρυο. Ήταν ένα αγοράκι, αρτιμελές, με χτύπημα στο κεφάλι. Από τα υπόλοιπα ευρήματα προκύπτει ότι μάλλον γεννήθηκε νεκρό, ωστόσο αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας για τα αίτια του θανάτου του.

Η μητέρα του μωρού παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας σε σοβαρή κατάσταση.

Η μητέρας της 38χρονης και τα δύο αδέρφια της συνελήφθησαν, ενώ ο εισαγγελέας Λάρισας παρήγγειλε εξέταση όλων των εμπλεκόμενων και γρήγορη υποβολή έρευνας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

πηγή: creta24

nekro-vrefos-to-gennise-mpanio-spitioy-tis-ta-nea-stoicheia/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button