Ελλάδα

Ξεσπάει η αδερφή του προπονητή τάε κβον ντο: Είχαμε κι άλλα προβλήματα – Θα καταλάβω αν το έκανε

Με ρεαλισμό αντιμετωπίζουν την κατάσταση οι συγγενείς του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο από την Ηλιούπολη, ο οποίος διώκεται ποινικά για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων μαθητριών του. Συγκεκριμένα, η αδερφή του μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star και υποστήριξε πως έχει συγκλονιστεί με τις αποκαλύψεις. Μάλιστα, σχολίασε πως αν τον κοιτάξει στα μάτια θα καταλάβει αν ο αδερφός της είναι ένοχος για όσα κατηγορείται.

«Αντιμετωπίζω την κατάσταση ρεαλιστικά και όποιο κόστος μπορεί να έχει. Είμαι η αδελφή του Α. Έχουμε “πέσει από τα σύννεφα”. Αν αποδειχθεί αυτό, είμαστε συγκλονισμένοι, τραυλίζουμε όλοι… Εγώ μία που θα δω τα μάτια του και μία που θα καταλάβω αν τα έχει κάνει. Μετά ας κάνει η δικαιοσύνη τη δουλειά της. Είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω όποιον πει κάτι κακό για εμένα και τη μητέρα μου αν έχει κάνει όλα αυτά ο αδελφός μου. Είμαστε μια πολύ φτωχή οικογένεια, με ποιότητα και ήθος. Με αγάπη και αφοσίωση έχουμε μεγαλώσει», ανέφερε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως ο 44χρονος έχει αντιμετωπίσει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και έζησε άσχημες καταστάσεις με την εν διαστάσει σύζυγό του. «Είναι σε διάσταση με τη γυναίκα του, είχαμε και άλλα προβλήματα, άσχημες καταστάσεις. Έχουν ένα παιδάκι, ένα αγοράκι 7 ετών. Εκείνη έχει άλλα δύο από προηγούμενο γάμο», τόνισε.

Τέλος, η ίδια είπε πως τα παιδιά τον αγαπούσαν παρότι ήταν αυστηρός στα μαθήματα του τάε κβον ντο. «Ο Α. ξεκίνησε από 5 ετών να κάνει αυτό το άθλημα – από εκεί και πέρα άνοιξε τη σχολή του το 2004 – ήμουν και εγώ αθλήτρια, κάναμε και οι δύο πρωταθλητισμό. Ο Α. είχε μπει και στην εθνική ομάδα. Άνοιξε τη σχολή του και θυσίασε τη ζωή του γι’ αυτό το άθλημα επειδή αγαπούσε πολύ τα παιδιά και ήθελε να προσφέρει. Πολλά παιδιά έφευγαν από άλλες σχολές και πήγαιναν σε αυτόν. Προσέφερε στα παιδιά, ασχολούταν μαζί τους. Τα παιδιά τον αγαπούσα, ήταν και αυστηρός», εξήγησε.

Η ποινική δίωξη σε βάρος του 44χρονου

Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ασκήθηκε σε βάρος του προπονητή τάε κβον ντο ο οποίος διατηρούσε σχολή στην Ηλιούπολη.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη βάση εντάλματος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

πηγή: creta24

xespaei-aderfi-proponiti-tae-kvon-nto-eichame-ki-alla-provlimata-tha-katalavo-to-ekane/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button