Ελλάδα

Οικονόμου προς Τσίπρα: Ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής – Εκεί θα τα πούμε όλα

 Για μεθόδευση και «ρυπαρά δίκτυα», κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναφερόμενος στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, που ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού με αφορμή την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

«Με το αποψινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη. Με υλικό που εδώ και καιρό έχουν στην διάθεση τους ρυπαρά δίκτυα προχωρά σε ατεκμηρίωτα, ευφάνταστα και πλήρως αναληθή συμπεράσματα», ανέφερε στην απάντησή του προς τον κ. Τσίπρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ας τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Όλα! Πως ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και πως είναι σήμερα. Το κράτος δικαίου που επί των ημερών του αφέθηκε στα χέρια κάτι μαρτύρων σαν το «Μάξιμο Σαράφη» που συνελήφθη σήμερα για απάτη. Τις ένορκες καταθέσεις για σακούλες με χρήματα που πήγαιναν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Α2 και τις κυπριακές offshore. Τις αθλιότητες για την δήθεν νεκρή Μαρία. Αυτά και πολλά ακόμα. Περιμένουμε λοιπόν», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

Τσίπρας: Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός της εκτροπής και της συγκάλυψης

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας μετά το τέλος της συνάντησής του με τη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού και προανήγγειλε ότι αύριο θα μιλήσει λεπτομερώς για τα όσα περιλαμβάνονται στην επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου.

«Σε μια χώρα, κράτος δικαίου, δεν μπορεί να μείνει δίχως απόδοση ευθυνών, ο πρωθυπουργός της εκτροπής και της συγκάλυψης οφείλει να αναλάβει τις αμετάθετες ευθύνες. Να πράξει οποιοσδήποτε πρωθυπουργός σε κράτος δικαίου. Να παραιτηθεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

πηγή: creta24

oikonomoy-pros-tsipra-as-tolmisei-na-provei-se-protasi-momfis-tha-ta-poyme/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button