Ελλάδα

Ο Πλεύρης κατήγγειλε επίθεση σε βάρος του – «Έριξαν γιαούρτια στα παιδιά μου»

Επίθεση από «αριστεριστές» καταγγέλλει ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής όταν ο ίδιος με την οικογένειά του βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

«Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετραλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», αναφέρει.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε:

plevris-giaourtia-1
plevris-giaourtia-2

Δείτε την ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη:

Σε δεύτερη ανάρτησή του ο κ. Πλεύρης αναφέρει: «Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13 χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτος από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι».

Σκέρτσος: Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή είναι επίθεση στη δημοκρατία

Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, κάνει λόγο για θρασύδειλα φασιστοειδή και τονίζει πως η επίθεση στον κ. Πλεύρη είναι επίθεση στη Δημοκρατία και το «δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής».

Η ανακοίνωσή του:

«Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής.

Όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου.

Αναμένουμε την άμεση και σκληρή καταδίκη των κομμάτων απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Απολύτως απαράδεκτο! Ντροπή! Φασίστες δεν ντράπηκαν ούτε τα παιδιά!» ανέφερε σε ανάρτησή του για την επίθεση, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

ADONIS_GEORG

https://creta24.gr/o-pleyris-katiggeile-epithesi-se-varos-erixan-giaoyrtia-sta-paidia-moy/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button