Ελλάδα

Πάτρα: Επίδοξος κλέφτης μπήκε σε κοσμηματοπωλείο από την ψευδοροφή- Αλλά έφυγε με άδεια χέρια

Τη στιγμή που ολόκληρη η Πάτρα γιόρταζε σε καρναβαλικούς ρυθμούς, επίδοξος κλέφτης εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο, από την οροφή, αλλά τελικά έφυγε με άδεια τα χέρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ,  το απόγευμα της Κυριακής άγνωστος δράστης εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο επί της οδού Ρήγα Φεραίου στην αχαϊκή πόλη, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε εκείνη τη στιγμή στους δρόμους της Πάτρας.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, ο δράστης, αναρριχήθηκε με την βοήθεια μια αλουμινένιας σκάλας από το πίσω μέρος κεραμοσκεπής, στον κοσμηματοπωλείο που ανήκει σε 53χρονη. Κατόπιν αφαίρεσε κάποια κεραμίδια και με αιχμηρό αντικείμενο άνοιξε τρύπα στην εσωτερική ψευδοροφή, από την οποία γλίστρησε μέσα στο κατάστημα.

Άδειασε τις προθήκες του κοσμηματοπωλείου, αφαιρώντας 109 ρολόγια, 7 λουράκια ρολογιών και στιλό συνολικής αξίας 150.000 ευρώ, αλλά και αλυσίδες, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και κολιέ από πολύτιμα μέταλλα η αξία των οποίων δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα.

Ωστόσο το χρονικό διάστημα που ο δράστης βρισκόταν στο κοσμηματοπωλείο ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι, οι οποίοι τον εντόπισαν την ώρα της διαφυγής του. Όπως οι ίδιοι ισχυρίστηκαν προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Αυτό που κατόρθωσαν ήταν να του αποσπάσουν το σακίδιο με τα κλοπιμαία.

Κατά συνέπεια ο δράστης ναι μεν διέφυγε, αλλά με άδεια χέρια. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην 53χρονη ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου και σε βάρος του δράστη, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, για διακεκριμένη κλοπή.

πηγή: lifo

now/greece/patra-epidoxos-kleftis-mpike-se-kosmimatopoleio-apo-tin-pseydorofi-alla-efyge-me-adeia

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button