Ελλάδα

Πάτρα: Μίσθωσαν φορτηγό και έκλεψαν ελαιόλαδο 40.000 ευρώ

Στην εξιχνίαση κλοπής μεγάλης ποσότητας ελαιολάδου, που φθάνει περίπου τους οκτώ τόνους, προχώρησε η αστυνομία στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες έκλεψαν από δύο αποθήκες και ένα αγρόκτημα στον Ερύμανθο Αχαΐας ελαιόλαδο περίπου οκτώ τόνων και αξίας 40.000 ευρώ.

Επίσης, έκλεψαν ελαιόκαρπο, άδεια δοχεία λαδιού και ποσότητα λιπάσματος, συνολικής αξίας 1000 ευρώ.

Οι κλοπές έγιναν από τις 8 Ιανουαρίου έως και τις 9 Φεβρουαρίου.

Οι κατηγορούμενοι, πέντε άνδρες και μιας γυναίκα, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, χρησιμοποίησαν ως μέσο διάπραξης των κλοπών ένα φορτηγό, το οποίο μίσθωσαν από εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων στην Πάτρα, ενώ μετέβησαν σε δυο ελαιοτριβεία και πώλησαν 2.174 κιλά και 3.236 κιλά ελαιολάδου, αντίστοιχα.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, η παραλαβή μέρους της ποσότητας του ελαιόλαδου έγινε στο σπίτι της γυναίκας κατηγορούμενης σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, από τα ελαιοτριβεία.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος πέντε ανδρών και μιας γυναίκας, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

πηγή: lifo

now/greece/patra-misthosan-fortigo-kai-eklepsan-elaiolado-40000-eyro

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button