Ελλάδα

Πέθανε η γιαγιά με τα τερλίκια, Σουσάνα Ηλιάδου

Πέθανε η Σουσάνα Ηλιάδου, η γιαγιά που είχε συλληφθεί το 2019 γιατί πουλούσε τερλίκια στη Θεσσαλονίκη.

Η 93χρονη γυναίκα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα στον Άγιο Παύλο Χαλκιδικής.

Η υπόθεση της ηλικιωμένης είναι προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση, αλλά και οργή. Η Σουσάνα Ηλιάδου είχε βρεθεί ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για να δικαστεί για άσκηση εμπορίου χωρίς άδεια και αθωώθηκε.

Κατά την κατάθεσή της, είπε ότι γενικότερα χάριζε τα τερλίκια που έφτιαχνε, αλλά σκέφτηκε ότι μπορούσε να πουλήσει μερικά. «Εγώ τα χάριζα τα τερλίκια. Μου είχαν μείνει 4-5 κομμάτια και πήγα να τα πουλήσω. Δεν ήξερα ότι χρειάζεται άδεια γι’ αυτό» είπε.

Λίγο μετά την αθωωτική απόφαση, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη.

«Αθωώθηκα επιτέλους αλλά ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Τελείωσε όλο αυτό ευτυχώς και δικαιώθηκα μετά από τόσο καιρό. Μπορώ πλέον να είμαι πιο ήρεμη και ήσυχη. Δεν έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο. Δεν είμαι κλέφτης» είπε.

Η κόρη της εκλιπούσας, μιλώντας στο newsit.gr, σημείωσε πως μετέφερε τη μητέρα της στο ΑΧΕΠΑ το πρωί της Δευτέρας και λίγο αργότερα κατέληξε.

«Ό,τι και αν έκαναν οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Η μανούλα μου είχε περάσει δύσκολα στη ζωή της. Δεν άντεξε. Στις 11:00 το πρωί έφυγε. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και είχε στενοχωρηθεί πολύ με αυτά που είχαν γίνει με τα δικαστήρια».

πηγή: lifo

now/greece/pethane-i-giagia-me-ta-terlikia-soysana-iliadoy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button