Ελλάδα

Πέθανε ο Άγγελος Μοσχονάς, πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων

Από τη ζωή «έφυγε», στα 80 του χρόνια, ο Άγγελος Μοσχονάς, ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων.

Με ανακοίνωσή της, η ΝΔ αποχαιρετά μια «ιστορική μορφή της παράταξης» και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στη οικογένεια και τους οικείους του.

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά τον Άγγελο Μοσχονά, μια ιστορική μορφή της παράταξης, ένα από τα παλαιότερα στελέχη του κόμματος, έναν άνθρωπο συνυφασμένο με την αυτοδιοικητική προσφορά στην Αθήνα και τους πολίτες της», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ο Άγγελος Μοσχονάς υπήρξε καθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς πολιτικής και αυτοδιοικητικής του πορείας ένας συνεπής, εργατικός και άξιος αγωνιστής. Διετέλεσε για πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και μετέπειτα αντιδήμαρχος Αθηναίων. Υπήρξε πάντα ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα που υπηρέτησε με δυναμισμό τις ιδέες και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Στην οικογένεια και τους οικείους του απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

πηγή: lifo

now/greece/pethane-o-aggelos-moshonas-proin-antidimarhos-athinaion

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button