Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: Την ενοχή του για την μία απόπειρα βιασμού ζήτησε η εισαγγελέας

Την ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη για την μία απόπειρα βιασμού της δεύτερης καταγγέλλουσας το 2010 στο θέατρο Μουσούρη ζήτησε η εισαγγελέας Στέλλα Στόγια προς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την αγόρευσή της να συνεχίζεται για την τρίτη καταγγέλλουσα. Λίγο νωρίτερα στην αγόρευσή της πρότεινε την αθώωσή του ηθοποιού για τον βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Για την δεύτερη καταγγέλλουσα

«Η δεύτερη καταγγέλουσα ήταν πολύ χαρούμενη που θα συνεργάζονταν με ένα μεγάλο καλλιτέχνη. Ο κατηγορούμενος την οδήγησε ένα άδειο θέατρο και στην συνέχεια επιχείρησε να τη βιάσει. Εκείνη προσπάθησε να τον αποφύγει, έκανε μια προσχηματική συνομιλία με τη μητέρα της, την οποία αντιλήφθηκε ο κατηγορούμενος και συνέχισε», ανέφερε αρχικά η κυρία Στόγια.

«Η πράξη του δεν ολοκληρώθηκε όχι επειδή με δίκη του βούληση της σταμάτησε, αλλά γιατί όπως κατέθεσε η καταγγέλλουσα «ξενέρωσε». Τα καταγγελλόμενα περιστατικά είναι τα ίδια σε όλες τις καταθέσεις της», πρόσθεσε.

Στον ισχυρισμό της υπεράσπισης ότι η δεύτερη καταγγέλουσα τον εκδικείται επειδή δεν πήρε ρόλο, η εισαγγελέας σχολίασε: «Αν ήταν συναινετικό αυτό που έγινε γιατί δεν πήρε το ρόλο; Γιατί στη συνέχεια δε συνεργάστηκαν ποτέ; Γιατί δεν έπαιξε στις δυο σειρές του mega;». Όπως σημείωσε, η υπεράσπιση επιχείρησε να τρώσει την αξιοπιστία της, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η δεύτερη καταγγέλλουσα απαντούσε στα τηλέφωνα του κατηγορουμένου και στα όσα ερωτικά της έλεγε.

πηγή: creta24

petros-filippidis-tin-enochi-tin-mia-apopeira-viasmoy-zitise-eisaggeleas/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button