Ελλάδα

«Παιδοβιαστής με το λευκό βαν»: Ανάστατοι οι θαμώνες καφενείου με αυτά που τους έλεγε

Ανάστατη είναι η κοινωνία της Λαυρεωτικής όσον αφορά στην υπόθεση της αποφυλάκισης του καταδικασθέντα για βιασμούς ανηλίκων, ο οποίος βγήκε από τη φυλακή στα 6 από τα 26 χρόνια της καταδίκης του.

Ο 47χρονος, που είναι γνωστός ως «παιδοβιαστής με το λευκό βαν», μετακόμισε σε γειτονιά της περιοχής και κάτοικος μίλησε στο Mega αναφέροντας τα στοιχεία εκείνα που τον έκαναν να ανησυχήσει.

Όπως είπε, είχαν συναντηθεί σε τοπικό καφενείο και το περιεχόμενο των λεγομένων του στους θαμώνες είχε προκαλέσει αλγεινή εντύπωση. 

«Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή του στο σεξ, τα ερωτικά βοηθήματα και οι συχνές αναφορές του στην Ταϊλάνδη» σημείωσε και τόνισε πως δεν πρόκειται για θέματα που μονοπωλούσαν, συνήθως, τη συζήτηση στο καφενείο. 

Η στάση του αυτή, ώθησε τους θαμώνες να κάνουν έρευνα στο διαδίκτυο για τον νέο ένοικο της περιοχής, όταν και διαπίστωσαν πως είχε καταδικαστεί για σοβαρά αδικήματα. 

«Αυτό που βρήκαμε ήταν σοκαριστικό. Ο άνθρωπος αυτός ήταν, είναι, ο παιδεραστής με το άσπρο βαν που είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια αλλά αυτή τη στιγμή είναι έξω» είπε. 

Ερωτώμενος εάν κατά τις συνομιλίες τους είχε αναφερθεί ποτέ στη φυλάκισή του, επεσήμανε πως δεν το είχε κάνει. 

«Έχουμε ενημερώσει την αστυνομία, μας είπαν ότι έχουν το νου τους» συνέχισε και εξέφρασε την απορία του για το πώς αποφυλακίστηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Να αναφερθεί πως μετά την αποφυλάκισή του, ο 47χρονος συνελήφθη δύο φορές. Μία γιατί συνομιλούσε με ανήλικο στην κεντρική πλατεία και επιχειρούσε να το πείσει να μπει στο βαν του και μία δεύτερη ύστερα από καταγγελία μητέρας για απειλές κατά του γιου της. 

πηγή: lifo

now/greece/paidobiastis-me-leyko-ban-anastatoi-oi-thamones-kafeneioy-me-ayta-poy-toys-elege

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button