Ελλάδα

Παράσυρση 21χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Ζητάω συγγνώμη από τους γονείς της, τρόμαξα», λέει ο οδηγός

Ο 26χρονος που παρέσυρε με αυτοκίνητο και στη συνέχεια εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη ζητά συγγνώμη από τους γονείς της ισχυριζόμενος ότι τρόμαξε.

«Τρόμαξα, έφυγα από εκεί, έχω μετανιώσει, πάω να παραδοθώ. Ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά μου με ένα κινητό στο χέρι. Δεν μπόρεσα να κοντρολάρω το αυτοκίνητο», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega λίγο πριν παραδοθεί στις αρχές. «Ζητάω μία συγγνώμη από τους γονείς της, δεν είμαι κάποιος που ήθελε να πατήσει άνθρωπο στον δρόμο, κανένας δεν θέλει κάποιον να πατήσει», πρόσθεσε.

Ο νεαρός που είναι αλβανικής καταγωγής παραδόθηκε εχθές στις αρχές λέγοντας ότι «τρόμαξα και έφυγα γιατί δεν έχω άδεια παραμονής στη χώρα».

Ο 26χρονος εμφανίστηκε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα. Όπως έγινε γνωστό, ο οδηγός κατηγορείται, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας, για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη (κακούργημα), όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια (πλημμελήματα).

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης λίγες ώρες μετά το ατύχημα. Το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον ίδιο, αλλά σε έναν 44χρονο, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί από χθες και είχε ανακριθεί από τις Αρχές.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί και μία 19χρονη, η οποία ήταν συνεπιβάτης στο όχημα. Η 19χρονη ημεδαπή από την πλευρά της αντιμετωπίζει το κακούργημα της συνέργειας σε επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη και της συνέργειας σε εγκατάλειψη τροχαίου (πλημμέλημα).

Η 21χρονη φοιτήτρια παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

πηγή: lifo

now/greece/parasyrsi-21hronis-sti-thessaloniki-zitao-syggnomi-apo-toys-goneis-tis-tromaxa-leei-o

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button