Ελλάδα

Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες για έλλειψη σηματοδότησης στον προαστιακό

Την άμεση παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου προκάλεσαν οι δημόσιες καταγγελίες εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Σιδηροδρόμου ο οποίος ανέφερε ότι δεν υπάρχει φωτεινή σηματοδότηση ούτε στη διαδρομή του προαστιακού στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο

Σύμφωνα με την παραγγελία που έχει χαρακτήρα κατεπείγοντος ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Στεφανάτος θα καλέσει άμεσα προς εξέταση τον εκπρόσωπο των εργαζομένων και θα ζητήσει έγγραφα από την εταιρεία που έχει την ευθύνη λειτουργίας του Προαστιακού προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύουν όλα όσα ειπώθηκαν τα οποία συνδέονται άμεσα με την ασφάλεια των πολιτών.

Στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής θα ερευνηθεί αν και από ποια πρόσωπα έχει ενδεχομένως διαπραχθεί το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς.

Υπενθυμίζεται ότι τη συγκεκριμένη καταγγελία έκανε ο Ηλίας Τρευλός, μέλος της ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. «Ένα κομμάτι λειτουργεί, ένα κομμάτι όχι στον άξονα αυτόν. Ακόμη και να λειτουργούσε αυτό το κομμάτι ακριβώς επειδή χθες έγιναν πολλές αναφορές με όλες αυτές τις απίστευτες παραλείψεις και τα κενά που υπάρχουν, δεν λύνεται το πρόβλημα.

Ο έλεγχος της κυκλοφορίας δεν αντιμετωπίζεται μόνο με 4-5 χιλιόμετρα. Πρέπει να είναι στο σύνολό του, σε πλήρη λειτουργία και να υπάρχει στο κέντρο ελέγχου συνολική εικόνα πού βρίσκεται η κάθε αμαξοστοιχία» περιέγραψε.

πηγή: creta24

paremvasi-eisaggelea-tis-kataggelies-elleipsi-simatodotisis-ston-proastiako/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button