Ελλάδα

Παύλος Γλύξμπουργκ: «Θα είμαι συχνά στην Ελλάδα» – Θα μιλήσει σύντομα

Ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο, όπως αποκάλυψε, θα μοιράζει τον χρόνο του ο Παύλος Γλύξμπουργκ. Είναι η πρώτη φορά που μίλησε στις κάμερες μετά τον θάνατο του πατέρα του και τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Αφού βρέθηκε με την οικογένειά του για το τρισάγιο και το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε τα σχέδιά του.

Μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, τα παιδιά τους Μαρία Ολυμπία, Κωνσταντίνο Αλέξιο, Αχιλλέα Ανδρέα, Οδυσσέα Κίμων και Αριστείδη Σταύρο και άλλα μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, βρέθηκαν ξανά στη χώρα μας για τις τελετές.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ ψάχνει σπίτι στην Ελλάδα

Θα έρχεται, όπως ανέφερε, συχνά στην Ελλάδα. Το επόμενο διάστημα, σημείωσε, πως θα πηγαινοέρχεται Αθήνα – Λονδίνο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά και τις φήμες που τον ήθελαν να ψάχνει σπίτι στην Ελλάδα.

Πολύ σύντομα, όπως αποκάλυψε, θα μιλήσει και στους δημοσιογράφους. «Εδώ θα είμαι πολύ συχνά. Κάποια στιγμή θα κάνω και δηλώσεις. Θα γίνει σύντομα. Έχουν τα παιδιά σχολείο ακόμα, θα πηγαινοερχόμαστε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες για τέλεση μνημόσυνου στο Λονδίνο, σημείωσε ότι δεν έχει οργανώσει κάτι για αυτό ακόμα. «Υπάρχει πολύς κόσμος στην Αγγλία και στην Ευρώπη που τον αγαπούσαν και ίσως κάνουμε κάτι για αυτόν τον λόγο. Το μνημόσυνο που τελέσαμε εδώ ήταν κάτι δικό μας για την Ελλάδα, για τους ανθρώπους που τον γνώριζαν από εδώ. Μελλοντικά μπορεί να κάνουμε και στην Αγγλία κάτι», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Η επιστροφή του Παύλου στην Αθήνα

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ, βρέθηκαν στην Ελλάδα για την προγραμματισμένη επιμνημόσυνη δέηση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που πραγματοποιήθηκε στη μητρόπολη Αθηνών.

Πολλές φήμες υπήρχαν ότι είχε συζητήσεις για αγορά ακινήτου, αλλά και σενάρια για ανάμειξη πολιτική. Το μόνο σίγουρο να είναι πως ετοιμάζεται να μένει περισσότερο καιρό στην Αθήνα. Και το πιθανότερο να προχωρήσει στην αγορά κάποιου ακινήτου στην Ελλάδα.

πηγή: creta24

paylos-glyxmpoyrgk-tha-sychna-stin-ellada-tha-milisei-syntoma/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button