Ελλάδα

ΠΟΕΔΗΝ: Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες κινητοποιήσεις της εβδομάδας λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη

Αναβάλλονται οι κινητοποιήσεις, που είχε προγραμματίσει η ΠΟΕΔΗΝ μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη που μετρά ήδη δεκάδες νεκρούς ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις των σωστικών συνεργείων στο σημείο.

Με πρωτοβουλία μελών της ΠΟΕΔΗΝ, πολλοί νοσοκόμοι και γιατροί έδωσαν το «παρών» στα νοσοκομεία των περιοχών που είναι κοντά στα Τέμπη, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ένωση.

«Από χθες τα μεσάνυχτα η χώρα μας ζει μία ανείπωτη εθνική τραγωδία με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες από τη σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη στην Σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας Θεσσαλονίκης.

»Συλλυπητήρια στους συγγενείς των νεκρών και ευχόμαστε να είναι σώοι όλοι οι αγνοούμενοι και περαστικά στους τραυματίες» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Συνεχίζει δε λέγοντας πως «Μεταξύ των αγνοούμενων βρίσκεται και μία συνάδελφός μας από το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Τα Νοσοκομεία της Λάρισας και της Κεντρικής Μακεδονίας τέθηκαν από την πρώτη στιγμή σε ετοιμότητα και περιθάλπουν τους τραυματίες.

»Όλοι οι συνάδελφοι στα Νοσοκομεία των ανωτέρων περιοχών οικεία βούληση από τα μεσάνυχτα που συνέβη το τραγικό γεγονός προσήλθαν στα Νοσοκομεία από άδειες, ρεπό και προσφέρουν ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα στους τραυματίες.
Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο τραγικό δυστύχημα στη χώρα μας.

»Συμμετέχοντας στο Εθνικό Πένθος ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ όλες τις κινητοποιήσεις που στήριζε και προγραμμάτιζε η ΠΟΕΔΗΝ αυτή την εβδομάδα».

πηγή: lifo

now/greece/poedin-anaballontai-oi-programmatismenes-kinitopoiiseis-tis-ebdomadas-logo-tis-tragodias

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button