Ελλάδα

Προβλήματα σε Πιερία από την κακοκαιρία «Ariel» – Μήνυμα από το 112 στη Λήμνο

Προβλήματα έφερε η κακοκαιρία «Άριελ» το μεσημέρι της Πέμπτης σε πολλές περιοχές της χώρας. Χαρακτηριστικό είναι ότι στη Λήμνο οι κάτοικοι έλαβαν προειδοποιητικό μήνυμα από το 112. 

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, η έντονη καταιγίδα των τελευταίων ωρών δημιούργησε κυκλοφοριακό πρόβλημα σε διάφορα σημεία του νησιού καθώς οι δρόμοι μετατράπηκαν σε «ποτάμια».

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, Κατερίνη, Σκόπελος και Κύμη είναι μερικές από τις περιοχές που επλήγησαν από το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Στην Κατερίνη πολλά είναι τα προβλήματα λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης, καθώς πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα. Το νερό έφτασε το μισό μέτρο, σε κάποια σημεία, στο παραλιακό μέτωπο. Η μετακίνηση με αυτοκίνητο είναι αδύνατη, ενώ οι κάτοικοι προσπαθούν με κάθε μέσο να απομακρύνουν τα ύδατα από υπόγεια και ισόγεια σπιτιών και επιχειρήσεων.

Πριν λίγη ώρα σημειώνονταν κάποιες καταιγίδες στο βορειοανατολικό Αιγαίο και αρκετές βροχές σε Μακεδονία, Στερεά και Πελοπόννησο. Όμως, η τάση είναι τις αμέσως επόμενες ώρες η κακοκαιρία σταδιακά να υποχωρήσει. Έως το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας και τις επόμενες μέρες ο καιρός θα είναι ήπιος.

πηγή: lifo

now/greece/problimata-se-pieria-apo-tin-kakokairia-ariel-minyma-apo-112-sti-limno

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button