Ελλάδα

Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη (25/04) πήρε ο μητροκτόνος – Αμίλητος στα δικαστήρια

Με χειροπέδες στα χέρια και χωρίς να πει λέξη αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο Κατερίνης ο καθ’ ομολογίαν του μητροκτόνος. Ο 34χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Φαλήρου στη Θεσσαλονίκη για την άγρια δολοφονία της 71χρονης μητέρας του.

O δράστης της δολοφονίας, ο οποίος διέφευγε της σύλληψης για 20 ημέρες μέχρι να συλληφθεί το Σάββατο (22.04.2023), ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, 25 Απριλίου στην εισαγγελία Κατερίνης.

Χθες (σ.σ. 22.04.2023) το πρωί, όπως υπενθυμίζει το thestival.gr, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην πολυκατοικία στην περιοχή του Φαλήρου στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ψεύτικα στοιχεία.

Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης σε κανένα από τα διαμερίσματα, τον πίεσαν και τελικά τους είπε την αλήθεια.

Τότε αντιλήφθηκαν ότι έχουν μπροστά τον μητροκτόνο που αναζητούνταν εδώ και 20 ημέρες.

Του πέρασαν χειροπέδες, τον έβαλαν στο περιπολικό και τότε φέρεται να είπε, «εγώ σκότωσα τη μάνα μου». Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς.

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, ο 34χρονος σκότωσε τη μητέρα του στον Κορινό Πιερίας και μετά άφησε τη σορό της στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, κοντά στα κοιμητήρια.

https://creta24.gr/prothesmia-na-apologithei-tin-triti-25-04-pire-o-mitroktonos-amilitos-sta-dikastiria/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button