Ελλάδα

Προφυλακίστηκε ο 65χρονος που ασέλγησε σε 7xρονη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε σήμερα μετά την απολογία του ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας ο 65χρονος κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικη.

Στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης, ο φερόμενος ως δράστης απολογήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ανακρίτρια για τις βαρύτατες κατηγορίες που του αποδόθηκαν, η οποία στην συνέχεια διέταξε την προσωρινή κράτηση του 65χρονου με την σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως, σύμφωνα με το patrisnews.

Στον κατηγορούμενο είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, γενετήσια πράξη με ανήλικη και κατάχρηση ανήλικης, πράξεις που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος. Είχε προηγηθεί καταγγελία της γιαγιάς της 7χρονης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό φέρεται να συνέβη στο σπίτι της οικογένειας της ανήλικης σε οικισμό τοπικής κοινότητας του Δήμου Πύργου, στο οποίο βρισκόταν και ο κατηγορούμενος, καθώς ήταν άτομο φιλικό προς τον οικογενειακό κύκλο. Οι πράξεις του 65χρονου έγιναν αντιληπτές από τη γιαγιά της 7χρονης η οποία προχώρησε στην καταγγελία ενώπιον των διωκτικών Αρχών.

Το προανακριτικό έργο διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου που συνέλαβε τον 65χρονο.

πηγή: creta24

profylakistike-o-65chronos-poy-aselgise-se-7xroni/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button