Ελλάδα

Πυροβόλησε τη νύφη του ενώ έβαζε πλυντήριο και έβαλε τέλος στη ζωή του – Νέα στοιχεία

Οικογενειακή τραγωδία στις Σέρρες, με έναν ηλικιωμένο να βάζει στο στόχαστρο τη νύφη του. Η αυτοκτονία του, έριξε τους τίτλους τέλους, σε ένα ανθρώπινο δράμα…

Ο γιος του ηλικιωμένου αυτόχειρα μιλάει στο newsit.gr, για όλα όσα έγιναν στο πατρικό του σπίτι. Όταν η γυναίκα του, πήγε να βοηθήσει τον πατέρα του και πεθερό της. Ο 91χρονος την πυροβόλησε κάποια στιγμή με ένα αεροβόλο και την τραυμάτισε. Όσο το ζευγάρι απουσίαζε σε νοσοκομείο, για να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στη γυναίκα, ο ηλικιωμένος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. Με την αυτοκτονία του, να έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας που εκτυλίχτηκε την Τρίτη 07/02/2023 το πρωί στο χωριό Καμαρωτό στις Σέρρες. 91χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τη σύζυγο του γιού του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό.

Ο γιος του 91χρονου περιγράφει στο newsit.gr όσα συνέβησαν και συγκλονίζει: «Όταν είσαι σε αυτή την ηλικία, στα 91, και κάποια στιγμή παθαίνει κάτι το μυαλό σου, δυστυχώς πολλά μπορούν να συμβούν. Είχε προβλήματα  ο πατέρας μου τον τελευταίο καιρό. Είχα κάνει πολλές ενέργειες να τον βοηθήσω, πήγαμε και σε γιατρούς. Είχε υπερβολικό άγχος ο πατέρας μου χωρίς λόγο.

Μάλιστα, δύο μέρες πριν είχαμε επισκεφτεί νευρολόγο αλλά δεν βρέθηκε απο που ξεκινούσε αυτό το άγχος. Λόγω ηλικίας ίσως. Τώρα πως του γύρισε το μυαλό και πήρε ανάποδες στροφές δεν ξέρω. Χθες η γυναίκα μου πήγε να τον βοηθήσει, όπως έκανε κάθε πρωί. Να τον τακτοποιήσει, να του μετρήσει την πίεση, να βάλει ένα πλυντήριο με ρούχα.

Και όταν πήγε να βάλει το πλυντήριο, ξαφνικά ο πατέρας μου άρπαξε το αεροβόλο και την πυροβόλησε. Ευτυχώς την πήρε ξώφαλτσα, η γυναίκα μου άρχισε να φωνάζει, τα άκουσα εγώ, έτρεξα, μπήκα μέσα και είπα στον πατέρα μου τι έκανες;

Με κοιτούσε σαν χαμένος και έλεγε «τι έκανα;». Πήρα τη γυναίκα μου, την πήγα στο νοσοκομείο και μετά απο δύο ώρες που γύρισα για να πάρω κάποια ρούχα, βρήκα τον πατέρα μου στην πίσω αυλή να έχει τελειώσει…

Δεν της είχε πεί τίποτα της γυναίκας μου, δεν ανέφερε τίποτα, απλά πυροβόλησε στα καλά καθούμενα. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις, ήμασταν αγαπημένοι. Ζούσαμε μαζί στην ίδια αυλή, κάθε μέρα μαζί. Δεν μπορώ να το χωνέψω και εγώ αυτό που έγινε. Ευτυχώς η γυναίκα μου είναι ελαφρώς τραυματισμένη και δεν κινδυνεύει η ζωή της».

πηγή: creta24

pyrovolise-ti-nyfi-evaze-plyntirio-evale-telos-sti-zoi-nea-stoicheia/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button