Ελλάδα

Πόπη Τσαπανίδου: Αυτός ο τόπος δεν έχει ξαναδεί τέτοιες κινήσεις απελπισίας

«Κινήσεις απελπισίας» διακρίνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Πόπη Τσαπανίδου στις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει σήμερα τρία νέα μέτρα τα οποία αφορούν στη στήριξη νέων, ιδιοκτητών ακινήτων και δημοσίων υπαλλήλων.

«Αυτός ο τόπος δεν έχει ξαναδεί τέτοιες κινήσεις απελπισίας. 10 μέρες μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ από τον κο Μητσοτάκη, σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προαναγγέλλει νέες αλλαγές και νέες ψεύτικες υποσχέσεις», σχολιάζει η κ. Τσαπανίδου.

«Κατά τα άλλα η ΝΔ σκίζει στις δημοσκοπήσεις, έχει σίγουρη τη νίκη στις εκλογές και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι επαρκώς κοστολογημένο. Ο πανικός, δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος, κ. Μητσοτάκη», καταλήγει.

Όλη η ανακοίνωση

«Αυτός ο τόπος δεν έχει ξαναδεί τέτοιες κινήσεις απελπισίας. 10 μέρες μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ από τον κο Μητσοτάκη, σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προαναγγέλλει νέες αλλαγές και νέες ψεύτικες υποσχέσεις.

Κατά τα άλλα η ΝΔ σκίζει στις δημοσκοπήσεις, έχει σίγουρη τη νίκη στις εκλογές και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι επαρκώς κοστολογημένο. Ο πανικός, δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος, κε Μητσοτάκη».

Τρία νέα μέτρα παρουσιάζει η Κυβέρνηση

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τρία νέα μέτρα τα οποία αφορούν στη στήριξη νέων, ιδιοκτητών ακινήτων και δημοσίων υπαλλήλων.

«Είναι τρία μέτρα, κοστολογημένα, είναι ενταγμένα στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας», είπε. Ειδικότερα, ο κ. Σκέρτσος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είπε ότι θα δοθούν κίνητρα σε εργοδότες για την πρόσληψη 10.000 νέων χωρίς εργασιακή εμπειρία.

«Για τους νέους, τρέχει το πρόγραμμα ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ και κάτι που δεν έχει ακουστεί πάρα πολύ – είναι μέσα στο πρόγραμμά μας-δέκα χιλιάδες νέοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν εργασιακή εμπειρία, θα υποστηρίζονται, με βάση το οικονομικό μας πρόγραμμα, για να προσληφθούν με κίνητρα στους εργοδότες. Θα καλύπτουμε τους έξι πρώτους μήνες της πρόσληψης και της δουλειάς τους τις ασφαλιστικές εισφορές. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Γνωρίζουμε ότι η ανεργία των νέων είναι πολύ υψηλότερη από την υπόλοιπη Ευρώπη και χρειάζονται βοήθεια και οι νέοι και οι επιχειρήσεις», ανέφερε.

https://creta24.gr/popi-tsapanidoy-aytos-o-topos-xanadei-tetoies-kiniseis-apelpisias/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button