Ελλάδα

Πώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο έξω από γνωστό μπαρ – Το θύμα καταδίωξε αιμόφυρτο τους δράστες

Σκηνές βγαλμένες από ταινία σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/2) στην Αρτέμιδα, με πρωταγωνιστές δύο 33χρονους Αλβανούς, οι οποίοι έσπειραν τον τρόμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, o ένας από τους δύο, περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, επιτέθηκε με μαχαίρι περίπου τριάντα εκατοστών στο θύμα του, έξω από γνωστό μπαρ της περιοχής, τραυματίζοντας τον αριστερά στην κοιλιά κοντά στα νεφρά. Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάστηκε ως συνοδηγός σε ταξί που οδηγούσε ο 33χρονος Αλβανός συνεργός του, προκειμένου να διαφύγει.

Χτύπησαν με το αμάξι ένα ακόμη άτομο

Ωστόσο κατά την διαφυγή τους, σε μικρή απόσταση, ο οδηγός του ταξί έκανε αναστροφή αναπτύσσοντας ταχύτητα με αποτέλεσμα να χτυπήσει ακόμα έναν άτομο, έναν άνδρα ο οποίος εκτινάχθηκε στον αέρα και τελικά βρέθηκε στην πίσω μεριά του ταξί .

Ο οδηγός δεν σταμάτησε, συνέχισε την τρελή του πορεία, με κατεύθυνση τη Ραφήνα και λίγα μέτρα πιο κάτω έκανε νέα αναστροφή επιστρέφοντας στο σημείο του συμβάντος εκεί όπου χτύπησε μετωπικά με το ασημί seat στο οποίο είχε μπει ο άντρας που είχε μαχαιρώσει νωρίτερα ο 33χρονος συνοδηγός του, για να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Με το αυτοκίνητό του -το οποίο τράκαραν οι δύο δράστες- τους καταδίωξε, όμως το όχημα του εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε βιτρίνα φαρμακείου στη συμβολή των οδών Λεωφόρος Αρτέμιδος και Σαλαμίνος, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και ΕΚΑΒ με το οποίο διεκομίσθη στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ ο συνοδηγός του ταξί που αρχικά προσήχθη, αναγνωρίστηκε από τους θαμώνες.

Σε βάρος των δύο σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία , φθορά ξένης ιδιοκτησίας και για το νόμο περί όπλων.

πηγή: creta24

pos-egine-to-aimatiro-epeisodio-exo-gnosto-mpar-to-thyma-katadioxe-aimofyrto-toys-drastes/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button