Ελλάδα

Π. Δουδωνής: «Βασική μας επιδίωξη είναι να ανατρέψουμε έναν καχεκτικό δικομματισμό που κρατάει πίσω τη χώρα»

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99,4 και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Στολάκη χαρακτήρισε απολύτως απαράδεκτους τους χαρακτηρισμούς του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτου Χρυσομάλλη για τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. «Εκφράζει τα χειρότερα ένστικτα της αντιμνημονιακής πλατείας με όλα τα ψεύδη, τα παραμύθια που άκουσε ο λαός τότε» τόνισε ο Παναγιώτης Δουδωνής και υπενθύμισε ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου και η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ανέλαβαν το βάρος της διάσωσης της χώρας από την πτώχευση, στην οποία την έφερε η Νέα Δημοκρατία».

Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής αναφερόμενος στην κηδεία του Κωνσταντίνου επισήμανε την έντονη διαφοροποίηση των στελεχών της ΝΔ για το συγκεκριμένο θέμα και υπογράμμισε ότι «είναι αδιανόητο τόσα κυβερνητικά στελέχη να μιλούν ανοιχτά για “Βασιλιά”», υπενθυμίζοντας ότι το πολιτειακό έχει λυθεί οριστικά το 1974.

Όσον αφορά στην ημερομηνία των εκλογών, ο Παναγιώτης Δουδωνής επέκρινε τον Πρωθυπουργό για την παραφιλολογία, που ξεκίνησε από τον Οκτώβριο. «Όποτε και να γίνουν εκλογές, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα αλλαγής είναι έτοιμο για αυτές και θέλει να γίνουν στο φως ώστε ο λαός να αξιολογήσει την κυβερνητική δράση και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο Παναγιώτης Δουδωνής επισήμανε ότι το ερώτημα αυτό πρέπει να απευθυνθεί στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Το πρόγραμμα μας είναι η βάση να συζητήσουμε μετά τις εκλογές. Βασική μας επιδίωξη είναι να ανατρέψουμε ένα πολιτικό σκηνικό, το οποίο οδηγεί την χώρα στη διαιώνιση ενός καχεκτικού δικομματισμού. Εμείς θέλουμε την ανατροπή των συσχετισμών και μία σχέση αλήθειας με τους Έλληνες πολίτες» ανέφερε ο κ. Δουδωνής.

πηγή: creta24

p-doydonis-vasiki-mas-epidioxi-na-anatrepsoyme-enan-kachektiko-dikommatismo-poy-krataei-piso-ti-chora/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button