Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μήνυμα μέσα από τη φυλακή και η σιγουριά για αθώωση

Στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο γνωστός ποινικολόγος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 34χρονης, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Δεν μπορείς να είσαι καλά όταν είσαι τόσους μήνες μέσα στη φυλακή. Απλά όταν καταλαβαίνεις ότι το περιβάλλον αντιλαμβάνεται πλέον τι έχει συμβεί, νιώθεις πολύ καλύτερα. Νιώθει και η ίδια και την έχω πείσει κι εγώ, με όλα τα στοιχεία που αναδείχθηκαν – όπως την κατάθεση της Αγγελικής Τσιόλα – ότι ο Γολγοθάς της τελειώνει».

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πλέον τη βεβαιότητα πως θα αθωωθεί και σύντομα θα καταφέρει να επιστρέψει στην Πάτρα. «Νιώθει ότι με την υπεράσπισή της αλλάζουν όλα. Ξέρει ότι έχει κοντά της τον κ.Τσατσάκη – κορυφαίο ιατροδικαστή του κόσμου. Κι έρχονται και άλλοι ιατροδικαστές. Εχω ραντεβού με κορυφαία ιατροδικαστή στη Θεσσαλονίκη. Θα καταθέσει και εκείνη», ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος και πρόσθεσε:

«Όπως είμαι κι εγώ βέβαιος ότι θα αθωωθεί. Εχω κερδίσει πολλά στοιχήματα στην 48χρονη καριέρα μου. Αυτό είναι ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα. Κάνω το αυτονόητο».

«Πλέον θα μιλήσουν πολλοί», είπε ακόμα ο κ. Κούγιας εξηγώντας πως στην αρχή της υπόθεσης πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να μιλήσουν αλλά έκαναν πίσω, καθώς όλος ο κόσμος «είχε πέσει πάνω» στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

πηγή: creta24

royla-pispirigkoy-to-minyma-mesa-ti-fylaki-sigoyria-athoosi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button