Ελλάδα

Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις ακόμη και στην Αττική -Οι περιοχές που επηρεάζονται

Χιόνια αναμένονται τις επόμενες ημέρες σε περιοχές της χώρας, σύμφωνα με ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος, τα τελευταία προγνωστικά δείχνουν μικρής διάρκειας χιονοπτώσεις το Σάββατο. Ωστόσο, ο καιρός φαίνεται να επιδεινώνεται την Κυριακή όταν και αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις.

«Τελικά πυκνές χιονοπτώσεις έως και στα πεδινά-παραθαλάσσια θα πρέπει να απασχολήσουν ιδιαίτερα την Εύβοια, την Αττικοβοιωτία, ακόμα και τις Κυκλάδες και από τη Δευτέρα χοντρικά ακόμα και πάνω περίπου από τα 200 με 300 μέτρα στην Κρήτη», σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Όπως τονίζει, θα πέσει αισθητά και η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό

«Φίλες και φίλοι καλησπέρα! 

Από την περασμένη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, σας είχα αναφέρει μέσα από το δελτίο καιρού της ΕΡΤ 3 για το ενδεχόμενο χιονοπτώσεων ακόμα και σε πεδινές περιοχές το ερχόμενο Σαβ/κύριακο 4-5 Φεβρουαρίου (με κάποια σάιτ να αναφέρονται σε κόντρες που ποτέ δεν υφίσταντο!) 

Τα τελευταία λοιπόν προγνωστικά στοιχεία που αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά θέλουν κάποιες μικρής διάρκειας χιονοπτώσεις το Σάββατο στα ηπειρωτικά ακόμα και σε χαμηλό υψόμετρο αλλά  όλα δείχνουν ότι κυρίως από την Κυριακή τελικά πυκνές χιονοπτώσεις έως και στα πεδινά-παραθαλάσσια θα πρέπει να απασχολήσουν ιδιαίτερα την Εύβοια, την Αττικοβοιωτία, ακόμα και τις Κυκλάδες και από τη Δευτέρα χοντρικά ακόμα και πάνω περίπου από τα 200 με 300 μέτρα στην Κρήτη!  Σημαντική θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα!».

Νωρίτερα, ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε λόγο για «επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών».

«Επικίνδυνη κακοκαιρία προ των πυλών. Με τα προγνωστικά στοιχεία που επεξεργαζόμαστε να έχουν πλέον σε έναν αρκετά καλό βαθμό σταθεροποιηθεί, είμαστε σε θέση να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κακοκαιρία που αναμένουμε και να εντοπίσουμε τις περιοχές που χρειάζεται να δείξουμε προσοχή», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

πηγή: lifo

now/greece/sakis-arnaoytogloy-erhontai-pyknes-hionoptoseis-akomi-kai-stin-attiki-oi-periohes-poy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button