Ελλάδα

Σάλος με τη μητέρα της Στεφανίδη, υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Υιοθετεί χυδαίο πρωτοσέλιδο για την Χρονοπούλου

Σάλος έχει ξεσπάσει στα social media καθώς η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, υιοθέτησε χυδαίο πρωτοσέλιδο του «Μακελειού» που αναφέρεται στην υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό που έκανε σε βάρος του η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ελένη Χρονοπούλου.

Η υποψήφια βουλευτής στην ανατολική Αττική και περιφερειακή συμβούλος με τη Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου, αφού αναπαρήγαγε το σκαιό δημοσίευμα μέσω Twitter, το συνόδευσε με σχόλιο: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανο να είναι έτσι».

230419171726_339060223-754343606315039-5618407872583785174-n
Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις με αποτέλεσμα λίγο μετά η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη να την κατεβάσει. Μάλιστα θέση για το εν λόγω θέμα πήραν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Ο  υποψήφιος βουλευτής στον νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Παύλος Χρηστίδης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έγραψε «είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι αυτό;, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή του με όσα είχε γράψει λίγο νωρίτερα η Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανάρτηση τόσο το προφίλ της στο Twitter όσο και το δημοσίευμα που έκανε και έγραψε τα εξής:  «Υποψήφια Βουλευτής @syriza_gr. Συγχαρητήρια @atsipras για τις επιλογές σας. Αναμένουμε την αντίδραση @tsapanidou! Μόνο ντροπή.

Δημήτρης Μάντζος: Αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ το βαρέλι δεν έχει πάτο

«
Μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο», τονίσει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος.

«Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό». Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά. ΥΓ: Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν», συμπληρώνει ο κ. Μάντζος.

https://creta24.gr/salos-ti-mitera-tis-stefanidi-ypopsifia-voyleyti-syriza-yiothetei-chydaio-protoselido-tin-chronopoyloy/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button