Ελλάδα

Σκότωσε τη μητέρα του και οδηγούσε με το πτώμα της για 60 χλμ – Έκοψε τα μαλλιά του για να μην εντοπιστεί

Στον Κορινό Πιερίας φέρεται να τελέστηκε το έγκλημα με θύμα την 72χρονη γυναίκα από τη Χαλκηδόνα και δράστη τον 34χρονο γιο της, ο οποίος συνελήφθη το πρωί στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο κατηγορούμενος, αφού σκότωσε τη μητέρα του, φέρεται να τη μετέφερε με αυτοκίνητο στη Χαλκηδόνα, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου την εγκατέλειψε κοντά στα νεκροταφεία της περιοχής.

Είχε κόψει τα μαλλιά του για να μην τον αναγνωρίζουν

Το πρωί του Σαββάτου (22/4) κάτοικοι της Τούμπας ειδοποίησαν την αστυνομία για περιφερόμενο άνδρα, η παρουσία του οποίου ήταν άγνωστη στη γειτονιά τους και τον έκριναν ύποπτο. Σε αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε πως ήταν ο μητροκτόνος και συνελήφθη.

Παράλληλα, είχε κόψει κοντά τα μαλλιά του για να μην αναγνωρίζεται και κινούνταν μέσα στο πλήθος, για όσο διάστημα τον αναζητούσαν οι Αρχές. Επί έναν μήνα ο κατηγορούμενος μητροκτόνος φαίνεται να περιπλανιόταν σε διάφορες περιοχές. «Περιπλανιόμουν, άλλαζα σημεία που κοιμόμουν, δεν είχα κάποιο σταθερό μέρος να μένω», φέρεται να απάντησε ο 34χρονος σε ερώτηση των αστυνομικών που τον εντόπισαν για του που κρυβόταν τόσο καιρό.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα -Θα οδηγηθεί στα δικαστήρια ο Πιερία ο 34χρονος

Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα προέκυψε ότι η ηλικιωμένη έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, με τον δράστη να την πυροβολεί εξ επαφής.

Η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί το πρωί της 4ης Απριλίου 2023, οπότε ξεκίνησαν οι έρευνες της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι αστυνομικοί εντόπισαν όλα τα στοιχεία του εγκλήματος και αναζητούσαν τα ίχνη του 34χρονου. Ειχαν επιστρατευτεί μέχρι και σκυλιά της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του, ενώ είχαν ακόμη εκφραστεί φόβοι, ότι ο δράστης πιθανότατα είχε βάλει τέλος στη ζωή του.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο (23/4) ο 34χρονος.

https://creta24.gr/skotose-ti-mitera-odigoyse-to-ptoma-tis-60-chlm-ekopse-ta-mallia-na-min-entopistei/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button