Ελλάδα

Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού αστρολόγου – Κατέρρευσε και πέθανε έξω από σούπερ μάρκετ

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Αμαρύνθου Εύβοιας στο άκουσμα της τραγικής είδησης για τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού αστρολόγου Γιάννη Ριζόπουλου έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαρτίου, ο γνωστός αστρολόγος βρισκόταν έξω από σούπερ μάρκετ στην Αμάρυνθο Ερέτριας, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τις αισθήσεις του και κατέρευσε.

Ο Γιάννης Ριζόπουλος εντοπίστηκε από περαστικούς οι οποίοι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο γνωστός αστρολόγος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών στο evima.gr δεν γνώριζαν καλά τον άτυχο αστρολόγο, καθώς τον τελευταίο ένα μήνα είχε εγκατασταθεί στην Αμάρυνθο.

Γιάννης Ριζόπουλος: Σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού αστρολόγου - Φίλοι και συνάδελφοι τον αποχαιρετούν

Ο Γιάννης Ριζόπουλος ήταν από την Αθήνα και διέμενε στην Αμάρυνθο. Παράλληλα ήταν και συγγραφέας και εργαζόταν σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης.

Για τα αίτια του θανάτου του έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή.

“Έμεινε πιστός στις αξίες του, ήταν οραματιστής, λάτρευε τη δουλειά του και είχε τη δική του ματιά για να βλέπει τα πράγματα. Οι συνάδελφοί του τον εκτιμούσαν ιδιαίτερα και οι συνεργάτες του θα τον θυμούνται πάντα ως μια πολύ ευγενική φυσιογνωμία, με ιδιαίτερο χιούμορ και οξυδέρκεια. Ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, ωστόσο ήξερε πώς να κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα στον χώρο.

Θα μείνει στη μνήμη όλων μας ως ο gentleman της αστρολογίας! Αντίο Γιάννη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και θα ζεις μέσα από τις αναμνήσεις μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων το “αντίο” του astrology.gr, με το οποίο συνεργαζόταν ο εκλιπών.

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοί του τον αποχαιρετούν με θλίψη στα social media.

 

 

 

πηγή: creta24

sok-ton-xafniko-thanato-gnostoy-astrologoy-katerreyse-pethane-exo-soyper-market/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button