Ελλάδα

Συνέλαβαν 33χρονο για κακοποίηση γάτας

Στη σύλληψη ενός 33χρονου με τη διαδικασία του αυτοφώρου προχώρησαν χθες, Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος στον Κολωνό. Ο συλληφθείς κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων, απειλή και εξύβριση.

Σύμφωνα με καταγγελία 43χρονης, ο κατηγορούμενος κακοποίησε γάτα, στην περιοχή του Κολωνού, χτυπώντας τη με πέτρα, ενώ στη συνέχεια εξύβρισε τη γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο. Μάλιστα, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της, έχοντας στην κατοχή του την πέτρα.

Η καταγγέλουσα πήγε αμέσως μετά στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 33χρονου.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην ίδια περιοχή, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και συνελήφθη.

Έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν και για άλλες παρόμοιες πράξεις κακοποίησης ζώων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά την διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι ο 33χρονος, αφού κακοποιούσε τα τετράποδα, τα άφηνε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή του Κολωνού. Έπειτα από αυτοψία στο κτίριο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν κουφάρια νεκρών ζώων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

πηγή: creta24

synelavan-33chrono-kakopoiisi-gatas/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button