Ελλάδα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Αγνοείται υπάλληλος του ΑΧΕΠΑ που ταξίδευε στο πρώτο βαγόνι

Η σύγκρουση τρένων στα Τέμπη άφησε πίσω νεκρούς, σοβαρά τραυματίες αλλά και αγνοούμενους, με τις ελπίδες για την ανεύρεση επιζώντων να αργοσβήνουν με το πέρασμα της ώρας…

Η εθνική τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη έχει σκορπίσει θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα. Στο ΑΧΕΠΑ που μεταφέρθηκαν τραυματίες, γιατροί και νοσηλευτές αγωνιούν για 58χρονη υπάλληλο του νοσοκομείου, που ταξίδευε στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία. Παρά τις έρευνες δεν έχει εντοπιστεί ένα σημάδι ζωής. Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα ταξίδευε στο πρώτο βαγόνι και το εισιτήριο επιστροφής από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, το είχε κλείσει ο άντρας της.

Πιο αναλυτικά, μία γυναίκα ηλικίας 58 ετών βρίσκεται ανάμεσα στους αγνοούμενους από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο.

Κατά τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε νωρίτερα έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ο κ. Γιαννάκος επισήμανε πώς πρόκειται για μία διοικητική υπάλληλο που εργάζεται στη γραμματεία της τεχνικής υπηρεσίας και η οποία ταξίδευε στο πρώτο βαγόνι του συρμού, ενώ το εισιτήριο της το είχε κλείσει ο σύζυγός της.

«Πρόκειται για μια τραγωδία και τα νοσοκομεία είναι σε ετοιμότητα. Οι συνάδελφοι έτρεξαν όλοι από τα ρεπό και τις άδειες τους στα νοσοκομεία, ώστε να προσφέρουν την βοήθειά τους, στους τραυματίες. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, ειδικά εδώ στο ΑΧΕΠΑ, λόγω της αγνοούμενης συναδέλφου» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις τους, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

πηγή: creta24

sygkroysi-trenon-sta-tempi-agnoeitai-ypallilos-achepa-poy-taxideye-proto-vagoni/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button