Ελλάδα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – Επίσημη ενημέρωση: Στους 57 οι νεκροί, 56 αγνοούμενοι

Σε συνολικά 57 ανέρχονται οι νεκροί της σιδηροδρομικής τραγωδίας που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στα Τέμπη όταν συγκρούστηκαν 2 τρένα, επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, στην ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Επίσης, σε 56 ανέρχονται οι αγνοούμενοι.

Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής ανακοίνωσε πως μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες στο σημείο του δυστυχήματος.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, έχουν ανασηκωθεί 2 βαγόνια, το πρώτο της δεύτερης θέσης και το βαγόνι εστιατορίου. Τα διασωστικά συνεργία αφαιρούν τμηματικά μεταλλικά στοιχεία των βαγονιών για να διευκολυνθεί η επιχείρηση έρευνας και απεγκλωβισμού. Σημείωσε δε πως η επιχείρηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι αύριο, Παρασκευή, το μεσημέρι.

Από την πλευρά της η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ ανέφερε πως ήδη ξεκίνησε η ενημέρωση των πρώτων 4 οικογενειών μετά την ταυτοποίηση των σορών.

Υπενθυμίζεται ότι, έχουν διατεθεί δωμάτια σε ξενοδοχεία στην περιοχή της Λάρισας, για τους συγγενείς των θυμάτων και των τραυματιών, όπως έχει ανακοινωθεί.

πηγή: creta24

sygkroysi-trenon-sta-tempi-episimi-enimerosi-stoys-57-oi-nekroi-56-agnooymenoi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button