Ελλάδα

Σύλληψη φυγόποινου ληστή κοντά σε σπίτι υπουργού

Συνελήφθη, το απόγευμα της Παρασκευής (10-3-2023) στα Σπάτα, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε.  της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 63χρονος  για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε και δικαστική απόφαση, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης -4- ετών για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, ο 63χρονος φυγόποινος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του -24- παραχαραγμένα χαρτονομίσματα των -500- ευρώ. Έπειτα από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε η ανωτέρω καταδικαστική απόφαση για απόπειρα ληστείας.

Δίπλα από το σπίτι κορυφαίου υπουργού

Η σύλληψη του ληστή, έγινε δίπλα από σπίτι κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Οι αστυνομικοί εκτελούσαν υπηρεσία σταθερής φύλαξης το απόγευμα της Παρασκευής  στο σπίτι του υπουργού όταν αντιλήφθηκαν ένα ύποπτο όχημα σε κοντινή απόσταση και έκριναν σκόπιμο να το ελέγξουν.

Ειχε προσπαθήσει να ληστέψει ηλικιωμένο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ,  διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 63χρονου εκκρεμούσε η καταδικαστική απόφαση για απόπειρα ληστείας που είχε πράξει. Συγκεκριμένα είχε σπάσει την κλειδαριά της κεντρικής εισόδου και εισήλθε σε οικία ηλικιωμένου άνδρα στα Σπάτα. Ο κακοποιός, προσπάθησε να φιμώσει τον ηλικιωμένο με μονωτική ταινία για να του αποσπάσει χρήματα και αφού δε τα κατάφερε, τον χτύπησε στο κεφάλι με ξύλο και τράπηκε σε φυγή.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάτων-Αρτέμιδας οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή: creta24

syllipsi-fygopoinoy-listi-konta-se-spiti-ypoyrgoy/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button