Ελλάδα

Τέμπη: Άλλη μια οικογένεια κινείται νομικά – «Να κάτσουν στο σκαμνί ο σταθμάρχης, η εταιρεία, πολιτικοί»

Άλλη μία οικογένεια θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη αναμένεται να κινηθεί νομικά, με τον δικηγόρο της να τονίζει πως οι διαδικασίες θα κινηθούν την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την ταφή.

Η 23χρονη Ιφιγένεια, την οποία η οικογένειά της αναζητούσε μέσω social media, ταυτοποιήθηκε ως μία από τους νεκρούς στα Τέμπη, με την οικογένειά της να παραλαμβάνει σήμερα τη σορό της και να αναχωρεί για τα Γιαννιτσά για την κηδεία της.

Όπως ενημέρωσε, μέσω ΕΡΤ, ο δικηγόρος της οικογένειας, Στέλιος Σούρλας, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 11:00 του Σαββάτου.

Ο ίδιος κατήγγειλε πως «δεν έχει εμφανιστεί κανείς από την εταιρεία, δεν έχει πει καμία συγγνώμη». 

Έκανε λόγο για «διευρυμένες ευθύνες» τόσο της εταιρείας, όσον και πολιτικών «που δεν φρόντισαν να εποπτεύσουν εάν τα μέτρα ασφαλείας υπήρχαν και τηρούνταν». 

«Να καθίσουν στο σκαμνί, όχι μόνο ο σταθμάρχης που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης, αλλά και εκπρόσωποι της εταιρείας και πολιτικοί» είπε.

Η οικογένεια, όπως είπε, περιμένει να θάψει το παιδί πριν κινήσει τις σχετικές νομικές διαδικασίες.

«Ζούσαν ένα θρίλερ, δύο 24ώρα. Περίμεναν ένα ευχάριστο νέο, δυστυχώς δεν ήρθε, αντιθέτως ήρθε ένα τηλεφώνημα που ράγισε την καρδιά τους» σημείωσε ο δικηγόρος. Τέλος, σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως η 23χρονη είχε μιλήσει με την οικογένεια λίγο πριν επιβιβαστεί στο τρένο. 

πηγή: lifo

now/greece/tempi-alli-mia-oikogeneia-kineitai-nomika-na-katsoyn-sto-skamni-o-stathmarhis-i-etaireia

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button