Ελλάδα

Τέμπη: «Αν έχεις φύγει, συγγνώμη» – Το συγκλονιστικό γράμμα προς αγνοούμενο επιβάτη

Οι συγγενείς και οι φίλοι ανθρώπων που αγνοούνται από την τραγωδία στα Τέμπη μετά την μοιραία σύγκρουση τρένων ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά από το βράδυ της Τρίτης (28.2.2023).

Αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους και ακόμα δεν έχουν κάποια είδηση. Πιστεύουν στο θαύμα αν και ξέρουν καλά πως το πιο πιθανό είναι οι δικοί τους άνθρωποι να έχασαν τη ζωή τους στην μοιραία σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη.

Τα λόγια τους συγκλονιστικά, μα συγκλονιστικά είναι τα λόγια που αποφάσισαν να αποτυπώσουν σε ένα χαρτί. Σαν το γράμμα που άφησε κάποιος στα γραφεία του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη μετά το μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη με τη σύγκρουση των δυο τρένων.

Η είσοδος των γραφείων του ΟΣΕ έχει γεμίσει με λουλούδια και γράμματα με μηνύματα για όσους χάθηκαν μα και για εκείνους που αγνοούνται ακόμα από τη μοιραία σύγκρουση των δυο τρένων στα Τέμπη.

Ανάμεσα στα λουλούδια που άφησαν κάποιοι στη μνήμη των νεκρών του δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη ξεχωρίζει και ένα γράμμα για έναν από τους αγνοούμενους. Το άφησε κάποιος δικός του άνθρωπος. Οι λέξεις λίγες, μα τόσο δυνατές. Βγάζουν όλο τον πόνο της ψυχής του ανθρώπου που τις έγραψε.

Το γράμμα λέει: «Ελπίζω να βρεθείς και να είσαι καλά. Εύχομαι όλοι όσοι είστε εκεί ψηλά να είστε ήρεμοι και γαλήνιοι. Να ξέρεις πως αν τελικά έχεις φύγει συγγνώμη για όλα και πως σ’ αγαπώ πολύ. Όλοι σε αγαπάμε και ευχόμαστε να είσαι καλά όπου κι αν είσαι».

Τα περισσότερα σημειώματα αποχαιρετούν τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη. «Καλό παράδεισο, εις μνήμην όσων χάθηκαν άδικα», αναφέρει ένα. «Ο κύριος ας αναπαύσει τις ψυχές τους», γράφει ένα άλλο.

πηγή: creta24

tempi-an-echeis-fygei-syggnomi-to-sygklonistiko-gramma-pros-agnooymeno-epivati/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button