Ελλάδα

Τέμπη: «Αυτό που δεν αντέχω είναι πως μέχρι τώρα δεν έχω κανένα νέο» λέει κόρη αγνοούμενου (βίντεο)

Όσο περνούν οι ώρες δυστυχώς αυξάνεται ο απολογισμός των νεκρών από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28.02.2023). H αγωνία των ανθρώπων που αναζητούν τους συγγενείς τους δεν έχει τελειωμό.

Οι άνθρωποι που συνεχίζουν να αγνοούνται από το βράδυ της Τρίτης (28.02.2023), όταν σημειώθηκε η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, είναι ακόμα πολλοί. H κόρη ενός 67χρονου αγνοούμενου αγωνιά, προσπαθώντας να πιστέψει ότι θα ξαναδεί σύντομα τον πατέρα της.

Συντετριμμένη δήλωσε στην ΕΡΤ πως η ίδια του έκλεισε το τελευταίο εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι. Μίλησε μαζί του τελευταία φορά στις 10:15 όπως αναφέρει, λίγο πριν τη σφοδρή σύγκρουση και από εκείνη τη στιγμή δεν έχει ακούσει ξανά νέα του, με τις ελπίδες τις σιγά-σιγά να σβήνουν.

Αποκάλυψε επίσης πως η θεία της, η αδερφή του πατέρα της, ήταν εκείνη που της γνωστοποίησε το γεγονός της σύγκρουσης το πρωί της Τετάρτης, ενώ μέχρι τότε δεν γνώριζε τίποτα.

Όπως αναφέρει έχει δώσει κατάθεση και γενετικό υλικό, ενώ λέει χαρακτηριστικά: «Αυτό που δεν αντέχω είναι που μέχρι τώρα δεν έχω κανένα νέο… να βρω κάτι… κάτι… ό,τι κι αν είναι αυτό».

Οι συγγενείς των αγνοούμενων αναμένουν να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες η διαδικασία της ταυτοποίησης.

πηγή: creta24

tempi-ayto-poy-antecho-pos-tora-kanena-neo-leei-kori-agnooymenoy-vinteo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button