Ελλάδα

Τέμπη: Εξακολουθούν να αγνοούνται δύο άτομα – 20 άτομα νοσηλεύονται, επτά σε ΜΕΘ

Δύο αγνοούμενους αναζητούν ακόμα οι Αρχές, μετά την πολύνεκρη σύγκρουση της επιβατικής με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, έχουν ταυτοποιηθεί 55 νεκροί.

Εκ των δύο αγνοουμένων, σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνητικού κλιμακίου υπό τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό, αρμόδιο για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο, η μία είναι δηλωθείσα από την οικογένειά της και ο έτερος αγνώστων στοιχείων.

Συνολικά 51 σοροί έχουν παραδοθεί στις οικογένειές τους, κατά την ίδια ενημέρωση, ενώ έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για τα άλλα θύματα.

20 οι νοσηλευόμενοι

Σύμφωνα με τα στοιχεία από το υπουργείο Υγείας, οι τραυματίες που παραμένουν νοσηλευόμενοι είναι 20, εκ των οποίων οι επτά σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Σημειώνεται, ότι εξιτήριο έχουν πάρει 61 άτομα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και την εικόνα από όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο συλλογής και αποκατάστασης στο πεδίο του τραγικού δυστυχήματος, έχουν περισυλλεχθεί και μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα συντρίμμια και τα βαγόνια του τραγικού δυστυχήματος των δύο αμαξοστοιχιών, που περιλάμβανε είκοσι 24 βαγόνια/μηχανές συνολικού βάρους κοντά στους 2.000 τόνους, ενώ ο χώρος έχει αποκατασταθεί.

πηγή: lifo

now/greece/tempi-exakoloythoyn-na-agnooyntai-dyo-atoma-20-atoma-nosileyontai-epta-se-meth

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button