Ελλάδα

Τέμπη: «Κενό μνήμης» φαίνεται να επικαλέστηκε ο σταθμάρχης στη μαραθώνια απολογία του

Νεότερα στοιχεία όσον αφορά στα όσα υποστήριξε ο σταθμάρχης του ΟΣΕ Λάρισας όσον αφορά στη μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου όταν σημειώθηκε η τραγωδία στα Τέμπη.

Ο 59χρονος συλληφθείς, που βαρύνεται με κακουργηματικές πράξεις, κατέθεσε από τις 14:00 της Κυριακής και για πολλές ώρες, πριν γίνει γνωστό πως αποφασίστηκε η προφυλάκισή του, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το OPEN, ο σταθμάρχης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έθεσε η ανακρίτρια.

Σε ερώτηση σχετικά με το σήμα που έδωσε στον μηχανοδηγό της επιβατικής αμαξοστοιχίας, ο συλληφθείς φέρεται να είπε: «Αυτό που θυμάμαι είναι πως σίγουρα δεν έδωσα εντολή να ακολουθήσει η αμαξοστοιχία τη γραμμή καθόδου για Θεσσαλονίκη».

Όσον αφορά στο τι συνέβη με το κλειδί στον πίνακα ελέγχου και το κατά πόσο το γύρισε, ο 59χρονος φαίνεται πως είπε στην ανακρίτρια ότι έχει «κενό μνήμης για το κλειδί».

Μετά το τέλος της απολογίας του, ο δικηγόρος του, Στέφανος Παντζαρτζίδης, έκρινε την απόφαση για προφυλάκιση «κάτι αναμενόμενο». «Είπε τα πάντα, μετά λόγου αληθείας.

«Συγκλονισμένος, είπε τα πράγματα όπως έγιναν» σημείωσε σε δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια και τόνισε πως κατά την απολογία του «δεν φωτογραφίζει κανέναν, είπε την αλήθεια».

«Εάν προκύψει από τα στοιχεία πως πρέπει να υπήρχαν κι άλλα άτομα (σ.σ. στο πόστο), τότε η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της πολύ καλά» απάντησε, σε σχετική ερώτηση.

Σχετικά με τις καταγγελίες για γλέντι στον σταθμό εμφανίστηκε οργισμένος. «Ούτε έπινε, ούτε γλένταγε, ούτε χόρευε, είναι ντροπή. (…) Ποτέ δεν εγκατέλειψε τη θέση του. Μέσα σε ένα σατανικό χρονικό διάστημα, περίπου 20 λεπτών, ήταν επιφορτισμένος με την ασφάλεια όλης της κεντρικής Ελλάδος» είπε.

πηγή: lifo

now/greece/tempi-keno-mnimis-fainetai-na-epikalestike-o-stathmarhis-sti-marathonia-apologia-toy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button