Ελλάδα

Τέμπη: «Μαμά ζω, καίγεται ο κόσμος» – Τα πρώτα λόγια της πρώην παίκτριας του Big Brother

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Ευδοκία Τσαγκλή, η πρώην παίκτρια του Big Brother, που ήταν μεταξύ των τραυματιών του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Έπρεπε να αποφασίσω αν θα καώ ή αν θα σπάσω τα κόκαλα μου πέφτοντας κι εγώ στο κενό, για να σωθώ» είπε χθες η νεαρή κοπέλα ενώ, μιλώντας σήμερα η μητέρα της, αποκάλυψε ποια ήταν τα πρώτα λόγια που της είπε η κόρη της όταν μίλησαν μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η μητέρα της, κυρία Βαλεντίνη μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» για την κατάσταση της υγείας της κόρης της, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

«Το παιδί μου είναι ζωντανό, μπορώ να το αγκαλιάσω. Λυπάμαι για όλη την τραγωδία που έχει γίνει. Λυπάμαι για τα άλλα παιδιά. Επικοινώνησε η Ευδοκία μαζί μου από ξένο τηλέφωνο και απλά με δύο λέξεις μου είπε: “Μαμά ζω. Είναι τραγωδία καίγεται ο κόσμος” και το έκλεισε» περιγράφει η κυρία Βαλεντίνη.

«Δεν είχε παρέα, ήταν μόνη της. Μέσα στο τρένο βρήκε μια παρέα την κοπέλα με τη γάτα που αγνοείται. Η Ευδοκία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Της απαγορεύουν να μιλά για τα γεγονότα. Χτες γιόρταζε και έχει το όνομα της γιαγιάς της. Υπάρχουν ψυχολόγοι – ψυχίατροι δίπλα της» πρόσθεσε η μητέρα της πρώην παίκτριας του Big Brother.

Έκκληση απευθύνουν για την 26χρονη Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, που ταξίδευε μαζί με την Ευδοκία Τσαγκλή, γνωστοί και φίλοι.

H 26χρονη Ελισάβετ ταξίδευε στο μοιραίο τρένο, έχοντας μαζί το αγαπημένο της κατοικίδιο, τη γάτα της. Δικοί της άνθρωποι και φίλοι της αγωνιούν για την τύχη της, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στους αγνοούμενους στα Τέμπη.

πηγή: creta24

tempi-mama-zo-kaigetai-o-kosmos-ta-prota-logia-tis-proin-paiktrias-big-brother/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button