Ελλάδα

Τέμπη- Νέα μαρτυρία: «Έβαλα στο τρένο τον άντρα και τον 5χρονο γιο μου και πήρα στάχτες»

Για τις δύσκολες ώρες που περνά μετά τον θάνατο του 40χρονου συζύγου της και του 5χρονου παιδιού της από την τραγωδία στα Τέμπη, μίλησε η κυρία Αντωνία.

Όπως είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο γιος της και ο άντρας της βρίσκονταν στο πρώτο βαγόνι και τελευταία φορά που μίλησε μαζί τους, ήταν λίγα λεπτά πριν επιβιβαστούν.

«Είμαι με τα ηρεμιστικά. Έφυγε ο άντρας μου και το 5 ετών παιδί μου. Ήταν στο πρώτο βαγόνι, έκλεισε ο άνδρας μου πρώτη θέση για να είναι πιο άνετα ο μικρός μας. Όλοι οι άνθρωποι που είναι εκεί, είναι άχρηστοι και καλά θα κάνουν να φύγουν από εκεί. Βγαίνουν κάποιοι βουλευτές και μας λένε συλλυπητήρια. Να μου κάνουν τι; Θα μου φέρουν πίσω το παιδί μου και τον άντρα μου; Τι θα μου φέρουν εμένα αυτοί οι άνθρωποι; Απολύτως τίποτα. Να απολυθούν όλοι, είναι όλοι άχρηστοι», δήλωσε.

Στην συνέχεια ανέφερε ότι μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των σορών του παιδιού της και του άντρα της.

«Και που πήγα, τι είδα; Δεν βρήκαμε τίποτα. Είδα κάτι; Τι είδα; Στάχτες πήρα και αποκαΐδια. Τι; Να αναγνωρίσω μια στάχτη; Δεν μπορώ να κηδέψω τον άντρα μου και το παιδί μου. Έπρεπε να ντρέπονται που βγαίνουν στις τηλεοράσεις. Ντροπή τους και αίσχος, μπορεί να ήταν μέσα στο βαγόνι τα δικά τους τα παιδιά και αυτό δεν θα τους άρεσε καθόλου. Έβαλα στο τρένο τον άντρα και το παιδί μου και πήρα στάχτες», τονίζει.

Καταλήγει λέγοντας πως δεν γνωρίζει αν θα κινηθεί νομικά, καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα. Ενδέχεται, ωστόσο, να το κάνει αυτό η πεθερά και ο πεθερός της. «Δεν είμαι καθόλου καλά. Άνθρωποι ακόμη ψάχνουν να βρουν τα παιδιά τους. Τι θα πουν σε αυτές τις μανάδες όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση; Θα τους πουν ”σκοτώσαμε τα παιδιά σας;”».

πηγή: lifo

now/greece/tempi-nea-martyria-ebala-sto-treno-ton-antra-kai-ton-5hrono-gio-moy-kai-pira-stahtes

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button