Ελλάδα

Τέμπη: Σύγκρουση τρένων – 32 νεκροί, φόβοι για περισσότερους, πολλοί τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά τη σφοδρή σύγκρουση δύο τρένων και τον εκτροχιασμό του επιβατικού με 350 επιβάτες, έξω από τη Λάρισα. Νεκροί και πολλοί τραυματίες. Τεράστια κινητοποίηση των Αρχών. Live όλες οι εξελίξεις από το in.

Τραγικό δυστύχημα με τρένο συνέβη το βράδυ της Τρίτης έξω από τα Τέμπη. Επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με εμπορική και βαγόνια τυλίχτηκαν στις φλόγες. Για νεκρούς και σοβαρά τραματισμένους επιβάτες, εγκαυματίες και ακρωτηριασμένους μιλούν οι Αρχές.

Το in παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή και μεταφέρει τις εξελίξεις από τη σιδηροδρομική τραγωδία. Βίντεο από το σημείο της σύγκρουσης, μαρτυρίες, οι επίσημες ανακοινώσεις των Αρχών και η τεράστια επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων.

Η επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αναχώρησε στις 19:22, εκτροχιάστηκε έξω από τη σήραγγα των Τεμπών στο ύψος του χωριού Ευαγγελισμός, μετά τη σφοδρή σύγκρουση με εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 και βαγόνια τυλίχθηκαν στις φλόγες.

πηγή: apokoronaslife

%cf%84%ce%ad%ce%bc%cf%80%ce%b7-%cf%83%cf%8d%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%81%ce%ad%ce%bd%cf%89%ce%bd-29-%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%af-%cf%86%cf%8c%ce%b2%ce%bf/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button