Ελλάδα

Τέμπη: Τα προφητικά λόγια του ελεγκτή του μοιραίου τρένου (βίντεο)

Κακό προαίσθημα είχε ο 55χρονος ελεγκτής του μοιραίου τρένου Intercity 62 που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Ο Γιάννης Τζοβάρας διαισθανόταν πως κάτι κακό θα συμβεί κάποια στιγμή λόγω ελλιπούς προσωπικού στα τρένα.

O 55χρονος που βρισκόταν στη μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62, ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία καθώς εργαζόταν 28 χρόνια στον ελληνικό σιδηρόδρομο, είχε προαίσθημα ότι κάτι κακό θα συμβεί χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει τι ακριβώς.

Τι ανέφερε ο ξάδελφος του

Μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή «TLive», o ξάδερφος του ελεγκτή, Θοδωρής Τζοβάρας δήλωσε ότι του είχε εξομολογηθεί πως διαισθανόταν το κακό που θα συμβεί επειδή τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά. Τελικά, τα λόγια του ελεγκτή αποδείχθηκαν προφητικά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο καθώς ήταν ένα από τα 57 θύματα της μεγαλύτερης σιδηροδρομικής τραγωδίας στη χώρα μας.

«Δεν ήξερε πότε θα γίνει αλλά διαισθανόταν ότι κάτι θα γίνει, γιατί δεν λειτουργούσαν τα πράγματα καλά και γιατί ήταν πολύ έμπειρος», είπε αρχικά ο κ. Τζοβάρας. «Έβλεπε πολλές ώρες εργασίας, πολύ λίγα άτομα, που σημαίνει ότι δεν μπορούσαν να καλυφθούν όλες οι θέσεις για να είναι ασφαλές το δρομολόγιο, αυτά έβλεπε και διαισθανόταν ότι θα γίνει κάτι κακό», συμπλήρωσε

Ο ξάδερφος του ελεγκτή τόνισε ακόμη πως «όταν λείπει το 1/3 από τα άτομα που χρειάζονται, δεν μπορεί ένα τρένο να είναι ασφαλές, όπως και καμία δουλειά δεν μπορεί να είναι ασφαλής. Όλα υπολειτουργούν, εγώ αυτό ξέρω». Μάλιστα κατέληξε πως ο ξάδελφος του είχε πει «κάποια φορά θα γίνει κάποια ζημιά, κάτι θα γίνει, θα γίνει ατύχημα».

 

πηγή: creta24

tempi-ta-profitika-logia-elegkti-moiraioy-trenoy-vinteo/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button