Ελλάδα

Τέμπη: «Το τρενάκι του τρόμου, με ρωτούν αν ο γιος μου έχει τατουάζ» – Ξεσπά πατέρας αγνοουμένου

Πατέρας αγνοουμένου επιβάτη του τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη ξεσπά, ζητώντας απαντήσεις για την τύχη του παιδιού του.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Λάρισα ενημέρωσε πως ο 26χρονος γιος του και ένας φίλος του είχαν φύγει για την Αθήνα την περασμένη Τρίτη και επέστρεφαν. Κατά τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, όπως είπε, είχε πάλι πρόβλημα το τρένο και είχαν δίωρη καθυστέρηση.

«Το τρενάκι του τρόμου, να το χαίρονται» είπε.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του ήταν ένα μήνυμα που έστειλε ότι επιστρέφει στο σπίτι και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Ο δεύτερος γιος του, πήγε να παραλάβει τον αδελφό του από τον σταθμό όταν ενημερώθηκε για το δυστύχημα. Ζήτησε από τους υπευθύνους να τον ενημερώσουν για το βαγόνι στο οποίο επέβαινε, αλλά δεν έλαβε καμία πληροφορία. «Ζήτησε να μάθε σε ποιο βαγόνι ήταν, αλλά είπαν να ότι δεν μπορούν να δώσουν πληροφορίες» σημείωσε, χαρακτηριστικά.

Αφού περίμεναν να φτάσουν τα λεωφορεία που μετέφεραν επιβάτες και δεν ήταν μεταξύ αυτών ο γιος του, μετέβησαν στη Λάρισα.

Εκεί, αστυνομικοί τους ζήτησαν διάφορα στοιχεία, όπως εάν ο γιος του φοράει σκουλαρίκια ή έχει τατουάζ, προφανώς για τη διαδικασία της ταυτοποίησης

«Η αστυνομία μας ρωτάει, τι ρούχα φορούσαν αν είχαν σκουλαρίκια, τατουάζ. Τι είναι αυτά, τι χαζομάρες; Θέλουμε να δούμε αν τα παιδιά μας είναι μέσα» είπε ο πατέρας και ζήτησε να «πληρώσουν οι υπεύθυνοι».

πηγή: lifo

now/greece/tempi-trenaki-toy-tromoy-me-rotoyn-o-gios-moy-ehei-tatoyaz-xespa-pateras-agnooymenoy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button