Ελλάδα

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Τέμπη – Εκτός βάρδιας οι τρεις εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η χώρα μετά τη μετωπική σύγκρουση του επιβατηγού και του εμπορικού τρένου στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Μεταξύ των θυμάτων της χειρότερης σιδηροδρομικής τραγωδίας στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας είναι και το πλήρωμα της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας.

Συνολικά, οι εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που βρήκαν τραγικό θάνατο στις λαμαρίνες του Intercity 62 είναι πάνω ήταν επτά, μηχανοδηγοί και συνοδοί (έξι άνδρες μια γυναίκα).

Το DEBATER φέρνει στο φως της δημοσιότητας το άτυχο πλήρωμα της μοιραίας αμαξοστοιχίας και το πιο συγκλονιστικό είναι ότι οι τρεις εργαζόμενοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ήταν εκτός υπηρεσίας. Μόλις είχαν τελειώσει τις βάρδιες τους με αλλά τρένα και ήταν πάνω στο τρένο ως επιβάτες για να πάνε Θεσσαλονίκη.

Όλοι για κάποιο λόγο βρίσκονταν στα μπροστινά βαγόνια την ώρα του κακού. Ο μηχανοδηγός της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας, πατέρας τριών κοριτσιών, χαρακτηρίζεται με μεγάλη εμπειρία.

Ο πιο μικρός του προσωπικού ήταν στο τελευταίο βαγόνι συνήθως, αλλά κάτι έγινε και πήγε μπροστά να ρωτήσει τον προϊστάμενο γι’ αυτό και ο ίδιος ήταν μπροστά με τους υπολοίπους.

Τέμπη
Ο μικρότερος σε ηλικία από το προσωπικό

Τη στιγμή της σύγκρουσης, το πρώτο βαγόνι έπιασε φωτιά, η οποία επεκτάθηκε και στο δεύτερο, ενώ το τρίτο έπεσε κάτω από τα αλλά. Δυστυχώς, από τις μεγάλες θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν στα πρώτα βαγόνια δεν βρέθηκαν ίχνη ανθρώπινου ιστού.

Μερικοί ακόμα από το πλήρωμα της μοιραίας αμαξοστοιχίας:

Συνοδός
Εργαζόταν στον κλάδο ελέγχου και κίνησης αμαξοστοιχίας

πηγή: creta24

ta-prosopa-tis-tragodias-sta-tempi-ektos-vardias-oi-treis-ergazomenoi-tis-trainose/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button