Ελλάδα

Τον δολοφόνησε με 30 μαχαιριές – «Ήταν ατάραχος μετά το έγκλημα» λέει μάρτυρας

Για λόγους ερωτικής αντιζιλίας φαίνεται πως είναι η αιτία του αποτρόπαιου εγκλήματος που σημειώθηκε σε ένα χωράφι στην περιοχή Σαγέικα στην Κάτω Αχαΐα, το πρωί της Τρίτης (18/4). Ο 63χρονος Ρομά κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς σκότωσε με 30 μαχαιριές το θύμα του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο 63χρονος τσιγγάνος που αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, υποψιαζόταν, εδώ και καιρό, ότι ο γείτονάς του στην Κάτω Αχαΐα, είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με την γυναίκα του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, κανείς δεν γνωρίζει, αν αυτό συνέβαινε ή αν ο άνδρας είχε αποκτήσει εμμονή, σε τέτοιο βαθμό που να του είχε θολώσει το μυαλό.

Το πρωί της Τρίτης ο δράστης αποφάσισε να «λύσει» τις διαφορές του με το θύμα του και τον κάλεσε να «συζητήσουν», στο χωράφι που έγινε το έγκλημα.

Η εικόνα που αντίκρισαν αστυνομικοί, οι οποίοι έφθασαν στο σημείο ήταν σοκαριστική.

Ο νεκρός άνδρας έφερε πολλές μαχαιριές σε όλο το σώμα ακόμα και στο πρόσωπο.

 

Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη πάλης, πράγμα που σημαίνει ότι οι δύο άντρες πάλεψαν μεταξύ τους πριν ο δράστης χρησιμοποιήσει το μαχαίρι.

«Ήταν ατάραχος μετά το έγκλημα»

Σύμφωνα με την καταγγελία μιας γυναίκας που μένει ακριβώς απέναντι από το σημείο της δολοφονίας, ανέφερε ότι άκουσε τον καβγά, είδε τη σκηνή και έντρομη κάλεσε την αστυνομία.

«Ήταν ατάραχος. Τον είδα να περπατά. Λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» νεαρός που άκουσε τις φωνές και έσπευσε να δει τι συμβαίνει.

Στην Κάτω Αχαΐα μετέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη και ομάδα της ΟΠΚΕ. Η ΕΛΑΣ μέσα σε λίγες ώρες εντόπισε το δράστη και τον συνέλαβε.

Οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο παρακείμενο Δημοτικό Σχολείο έδειξαν τον δράστη να περνάει από την περιοχή ενώ σε άλλο σημείο τον δείχνει να περπατά και να βγάζει το σακάκι του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η αστυνομία εντόπισε στο σπίτι του τα ρούχα που φόραγε στη διάρκεια της πράξης, με σημάδια από αίμα. Στην κατάθεσή του επέμενε για την ερωτική σχέση και περιέγραψε τις υποθέσεις που έκανε παρουσιάζοντας και κάποια κατ’ εκείνον στοιχεία- που τον οδήγησαν στον φόνο. Η σύζυγός του, όμως, αρνείται τα πάντα.

Ο ίδιος αφού ομολόγησε την πράξη του, υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο πού είχε κρύψει το μαχαίρι. Το είχε αφήσει μέσα σε έναν θάμνο κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

 

https://creta24.gr/ton-dolofonise-30-machairies-itan-atarachos-to-egklima-leei-martyras/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button